سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 258_1467789732
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,619
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تأثیر تر و خشک شدن متوالی بر بتن حاوی میکروسیلیس و پودر سنگ آهک در محیط حاوی سولفات منیزیم
چکیده مقاله:
در این تحقیق دوام بتنهای حاوی میکروسیلیس و پودر سنگ آهک، در محیطهای سولفات منیزیم 5% و آب خالص در دو حالت دائماً مستغرق و تحت 250 و 500 سیکل تر و خشک شدن متوالی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین تأثیر عوامل سولفات، تعداد سیکلها در نسبتهای مختلف آب، پودر سنگ آهک و میکروسیلیس به سیمان به همراه پارامتر زمان، در کاهش وزن و کاهش مقاومت فشاری بررسی شد. بدین منظور 18 طرح اختلاط، شامل بتنهای حاوی 0، 15 و 30 درصد پودر سنگ آهک جایگزین سیمان در دو حالت بدون میکروسیلیس و 10 درصد میکروسیلیس جایگزین سیمان در نظر گرفته شد. همچنین برای ساخت این بتنها از سه نسبت آب به سیمان 3/.، 4/. و 5/. استفاده گردید. نتایج این تحقیق که با انجام آزمایشهای مذکور بر روی 512 نمونة 70×70×70 میلیمتری در 2 زمان 70 و140 روزه انجام شد، نشان داد که سیکلهای تر و خشک شدن در محیط سولفات منیزیم 5% اثر تخریبی یون سولفات را افزایش میدهد. همچنین برای نمونههای تحت سیکلهای تر و خشک شدن در محیط سولفات، اضافه کردن 30% پودر سنگ آهک باعث کاهش مقاومت فشاری شده ولی اضافه نمودن 10% میکروسیلیس، باعث بهبود دوام بتنها شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 258_1467789732 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/307/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مستوفی نژاد، داود و حسین نظری منفرد، حامد،1383،بررسی تأثیر تر و خشک شدن متوالی بر بتن حاوی میکروسیلیس و پودر سنگ آهک در محیط حاوی سولفات منیزیم،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/307
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، مستوفی نژاد، داود؛ حامد حسین نظری منفرد)
برای بار دوم به بعد: (1383، مستوفی نژاد؛ حسین نظری منفرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- مستوفی نژاد، داود و نزهتی، مجید، رائه روشی جهت طرح ...
- ] Hekal, E. E., Kishar, E., and Mostafa, H., *Magnesium ...
- Kalousek, G. L., Porter, L. C., and Benton, E. G., ...
- ] ACI Committee 363, ،، s tate-of-the-Art Report on High-Strength ...
- ACI Committee 211, 4tGuide for Selecting Proportion for High-Strength Concrete ...
- Okamura, H., _ elf-Co mpacting H i gh-Performanc e Concrete, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جایگاه مشارکت بخش خصوصی و عمومی در سیاست های اصل 44 قانون اساسی
- مورد کاوی جایگاه مدیریت ریسک در پروژه های عمرانی مشارکت - عمومی - خصوصی PPP
- انتخاب محل مناسب برای احداث کارخانه آلومینا- سیمان با روش VIKOR
- فرآیند استفاده از UCG جهت استخراج زغال سنگ
- روشی مطلوب برای تامین منابع مالی حوزه حمل و نقل و ترافیک کلان شهر تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.