سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
کد COI مقاله: MPSA02_352
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 402
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر ساکارز بر تولید سولفارافان در گیاهچه های Lepidium draba
چکیده مقاله:
ازمک (Lepidium draba) یک علف هرز چند ساله با سیستم ریشه عمیق و متعلق به خانواده شب بو (Brassicacea) است .این متابولیت دارای اثرات زیستی و بیولوژیکی مختلفی از قبیل فعالیت های آنتی اکسیدانی ، آنتی باکتریایی، ضد التهابی، ضد قارچی است و در تنظیم چرخه سلولی، مهار رشد و تکثیر سلول های سرطانی موثر می باشد. در این تحقیق اثر غلظت های مختلف ساکارز (صفر (به عنوان شاهد)، 50، 100،200و 400 میلی گرم بر لیتر) بر تولید سولفرافان در گیاهچه های 7 روزه L. draba در قالب طرح کاملا تصادفی با دو تکرار مستقل مورد بررسی قرار گرفت و مقدار سولفارافان با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) سنجیده شد. نتایج حاصل نشان داد با افزایش غلظت ساکارز میزان تولید سولفاران نسبت به نمونه شاهد افزایش معنی داری یافته بود. نتایج حاصل نشان دهنده اثرات مثبت ساکارز بر سنتز گلوکوزینولات گلوکورا فانین به عنوان پیش ماده سنتز سولفارافان می باشد.
کلیدواژه ها:
ا Lepidium draba ، گلوكوزينولات، ايزوتيوسيانات، سولفارافان، ساكارز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/306239/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جدید بنیاد، فرشته و ریاحی مدوار، علی و ترک زاده ماهانی، مسعود و قاضی زاده احسایی، مهشید،1393،بررسی اثر ساکارز بر تولید سولفارافان در گیاهچه های Lepidium draba،دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/306239
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، جدید بنیاد، فرشته؛ علی ریاحی مدوار و مسعود ترک زاده ماهانی و مهشید قاضی زاده احسایی)
برای بار دوم به بعد: (1393، جدید بنیاد؛ ریاحی مدوار و ترک زاده ماهانی و قاضی زاده احسایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.