بررسی تاثیر پارامتر های مختلف در جداسازی ذرات معلق دیزل از امولسیون دیزل/آب بااستفاده از شناورسازی و منعقدکننده های پلی الکترولیتی
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,977
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC11_258
تاریخ نمایه سازی: 4 اردیبهشت 1386
چکیده مقاله:
در این مقاله به بررسی تاثیر پارامتر های مختلف در جداسازی ذرات معلق دیزل از امولسیون دیزل/آب بااستفاده از شناورسازی و منعقدکننده های پلی الکترولیتی که دارای منبعی طبیعی هستند پرداخته شده است. استفاده از پلی الکترولیت های طبیعی که دارای منشاء طبیعی و قابل بازگشت به محیط زیست هستند برای تصفیه پسابها بسیار مناسب است. در این مقاله از کیتوسان به عنوان یک پلی الکترولیت کاتیونی و روش شناورسازیIAF به منظور جداسازی امولیسون حاوی ذرات دیزل استفاده شده است. تاثیر پارامترهای مختلف در لخته سازی از جمله، pH غلظت منعقدکننده، غلظت فعال کننده سطحی، دبی هوا ،دما و زمان هوادهی در پایین آوردن کدورت اولیه مورد بررسی قرارگرفته و نتایج بر اساس درصد کاهش کدورت امولسیون گزارش شده است. امولسیون مربوطه توسط دیزل تهیه شده از پالایشگاه تهران و ماده فعال کننده سطحی سدیم دو دسیل سولفات ساخته شده است. بر اساس اینآزمایشات در غلظت کیتوسان برابر باpH ،۲۰۰ppm برابر ۷، دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و هوادهی در دبی 0/15SCFM توانستیم در مدت ۵۵ ثانیه کدورت را به میزان ۹۶ % کاهش دهیم.
کلیدواژه ها:
شناورسازی- ذرات نفتی- منعقد کننده-کیتوسان- امولسیون
نویسندگان
مرجان تمیز بختیاری
دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
عباس نادری فر
دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بهرام دبیر
دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :