عوامل شکست موج شکن های سنگریزه ای در زمان اجرا

سال انتشار: 1379
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,408

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOPMAS04_080

تاریخ نمایه سازی: 28 آبان 1384

چکیده مقاله:

موج شکن های سنگریزه ای با اجزایی شامل مغزه، آرمور، فیلتر پس از اجرای کامل به عنوان یک سازه شکل گرفته می بایستی در مقابل نیروهای هیدرودینامیکی محاسبه شده پایدار بمانند ولی عملا بارگذاری روی این سازه ها بر خلاف سازه های داخل خشکی در اختیار مهندسین و سایر عوامل اجرایی آن نیست چون که تلاطم دریا(موج) به عنوان عامل اصلی بارگذاری تابع شرایط جوی می باشد و در زمان ساخت وقتی اجزا موج شکن در حال اجرا می باشند ممکن است مورد هجوم طوفان ناخواستهخ ای کردند از آنجائیکه موج شکن کامل نشده قادر به مقابله با موج نیست لذا نیروی آب دریا موج شکن را به مانند یک شیء خارجی در داخل دریا هضم و یا از محدوده خود حذف می نماید. نظر به اینکه اجرای کامل لایه های موج شکن معمولا به درازا می کشد و باربحرانی موج ممکن است در زمان اجرای چند بار به سازه اعمال شود لذا قسمتهای کامل نشده موج شکن منهدم می گردد و هزینه اجرا را افزایش می دهد و لاجرم می بایستی قسمتهای شکسته شده را دو یا چند بارسازی نمود. مقاله حاضر ناپایداری اجزا موج شکن را در زمان اجرا که در حالتهای مختلف در برابر بارگذاری بحرانی زودرس قرار می گیرند مورد بررسی قرار می دهد و شکلهای مختلف شکست آنها را بیان می نماید.

نویسندگان

احمد مهرزاد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر و چالوس کارشناس اداره کل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :