سال انتشار: 1393
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE08_0245
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 335
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر عمق بر دشت سیلابی در کانال های مرکب با جریان ثانویه
چکیده مقاله:
به دلیل خسارات و زیانهای بیشماری که سیلابها به انسانها وارد نموده اند؛ همواره تأثیر ویژه ای در زندگی بشر داشته اند. بررسی تأثیر اشکال هندسی در بروز سیلاب بعنوان شریانهای حیاتی در کانالهای مرکب از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله با بررسی اثر عمق بر دشت سیلاب با اعمال جریانهای ثانویهKبه کمک روش ریاضی دو بعدیSKM تخمین توزیع سرعت نسبت به داده های تجربی با حداکثر خطای 0,004 درصد مشاهده شده است. با توجه به نزدیکی مدل پیشنهادی به نتایج داده های تجربی برآورد خوبی از توزیع عرضی سرعت داشته و نتایج حاکی از آن است؛ که با افزایش عمق در دشت سیلابی قدر مطلقKدر سه حوزه به تدریج کاهش پیدا می کند. دلیل این امر این است؛ که درزمان افزایش عمق دشت سیلاب توزیع سرعت در مقطع عرضی متجانستر و همگنتر خواهد بود و سرعت عرضی Vدر مقایسه با سرعت جریان Uبسیار کوچک خواهد شد. بنابراین یک ضریب جریان ثانویه کوچکتر دور از انتظار نخواهد بود. نتایج نشان می دهد مدل ریاضی ارائه شده برای تخمین ضریب جریان ثانویه در برآورد دبی جریان برای هر عمقی از جریان با استفاده از پروفیل توزیع عرضی سرعت در برآورد منحنی دبی اشل با خطای نسبی 0,076 درصد نتایج قابل قبولی ارائه داده است.
کلیدواژه ها:
عمق دشت سيلابي، توزيع سرعت، ضريب جريان هاي ثانويه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/295693/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تیموری، اسمعیل و حسینی، خسرو و کریمی، محمد سعید،1393،بررسی تاثیر عمق بر دشت سیلابی در کانال های مرکب با جریان ثانویه،هشتمین کنگره ملی مهندسی عمران،بابل،،،https://civilica.com/doc/295693
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، تیموری، اسمعیل؛ خسرو حسینی و محمد سعید کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1393، تیموری؛ حسینی و کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی اثر زبری روی پروفیل سرعت و تنش برشی در کانال مرکب به کمک نرم افزارAnsys Fluent
- محاسبه قدرت جریان عرضی در کانال های مرکب با استفاده از شبکه عصبی
- تحلیل جریان غیردائمی درکانالها با استفاده از حل عددی معادلات سنت ونانت
- تخمین ضریب اصطکاک دارسی ویسباخ در جریانهای آشفته با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
- بررسی آبشکن بر الگوی جریان و تثبیت ساحل در رودخانه کارون با استفاده از نرم افزار (CCHE2D)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی آزمایشگاهی بهبود رفتار تغییر شكل ماندگار در مخلوط آسفالتی گرم با استفاده از نانو اكسید آلومینیوم
- Modeling of steel hardening behavior in FEM software
- Application of cyclic void growth model (CVGM) in simulation of ELCF fatigue in steel
- نمودهای معماری و شهرسازی سنتی و اسلامی (نمونه موردی: شهر كرمان)
- مطالعه عددی كاربرد روش درون یابی سازگار (CIE) و درون یابی وابسته (CIE) در حل معضل قفل شدگی برشی (Shear Locking) تیرهای كم عمق تیموشنكو به روش اجزای محدود
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.