سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برهم کنش سیلیسیم و پوسیدگی طوقه و ریشه ناشی از قارچ phytophthora drechsleri بر رشد و نفوذپذیری غشاء ریشه خیار

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 538
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI11_552

تاریخ نمایه سازی: 27 شهریور 1393

چکیده مقاله برهم کنش سیلیسیم و پوسیدگی طوقه و ریشه ناشی از قارچ phytophthora drechsleri بر رشد و نفوذپذیری غشاء ریشه خیار

سیلیسیم یکی از عناصر غذایی مفید است که بر رشد گیاه و افزایش تحمل آن در برابر تنش های زیستی و غیرزیستی تاثیر دارد این عنصر در برخی گیاهان دو لپه ای نظیر خیار سبب کاهش سمیت فلزات سنگین، جلوگیری از بر هم خوردن تعادل عناصر، استحکام دیواره سلول، افزایش مقاومت به بماری های قارچی مانند لکه پودری و پوسیدگی ریشه و بهبود رشد می شود.

نویسندگان مقاله برهم کنش سیلیسیم و پوسیدگی طوقه و ریشه ناشی از قارچ phytophthora drechsleri بر رشد و نفوذپذیری غشاء ریشه خیار

پروانه محقق

دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی

امیرحسین خوشگفتارمنش

استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

مهران شیروانی

استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

بهرام شریف نبی

دانشیار گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

مقاله فارسی "برهم کنش سیلیسیم و پوسیدگی طوقه و ریشه ناشی از قارچ phytophthora drechsleri بر رشد و نفوذپذیری غشاء ریشه خیار" توسط پروانه محقق، دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی؛ امیرحسین خوشگفتارمنش، استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ مهران شیروانی، استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ بهرام شریف نبی، دانشیار گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 538 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیلیسیم یکی از عناصر غذایی مفید است که بر رشد گیاه و افزایش تحمل آن در برابر تنش های زیستی و غیرزیستی تاثیر دارد این عنصر در برخی گیاهان دو لپه ای نظیر خیار سبب کاهش سمیت فلزات سنگین، جلوگیری از بر هم خوردن تعادل عناصر، استحکام دیواره سلول، افزایش مقاومت به بماری های قارچی مانند لکه پودری و پوسیدگی ... .