سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: ECEC07_088
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 871
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد مدیریت دانش مشتری در کسب مزیت رقابتی سازمان ها در تجارت الکترونیکی
چکیده مقاله:
در سازمان ها و نهادهای مدرن و پیشرفته، دانش به عنوان پایه رقابت مطرح شده است در این بافت جدید، دو فاکتور مهم به تعیین بقای و موفقیت آتی سازمان های مختلف می پردازند: الف) تجارت الکترونیکی ب) کسب دانش و اطلاعات از طریق مشتریان و مصرف کنندگان برای رسیدن به بقا و موفقیت آینده سازمان پذیرش تجارت الکترونیکی و استفاده از اینترنت به عنوان یک خط مشی و مشوقی برای دسترسی و جمع آوری اطلاعات مهم از مشتریان مطرح است مدیریت دانش مشتری موجب بسیاری از بهبودها در ارائه محصول و خدمات می شود لذا هدف اصلی پژوهش شناسایی و بررسی رابطه و کاربرد مدیریت دانش مشتری در کسب مزیت رقابتی سازمان ها در تجارت الکترونیکی است همچنین در این مقاله به شناسایی و بررسی 8 مولفه، دانش از مشتری، دانش برای مشتری، دانش درباره مشتری، ذخیره و انتشار دانش مشتری، کیفیت محصولات و خدمات، سرعت ارائه محصولات و خدمات، قیمت مناسب و رضایتمندی به عنوان خروجی و نتیجه استفاده از مدیریت دانش مشتری بر متغیر مزیت رقابتی سازمان ها در تجارت الکترونیکی پرداخته شده است جامعه آماری، کارشناسان، خبرگان و صاحب نظران اداره کل توسعه بازار بانک ملت انتخاب گردیده است با بررسی مقالات و منابع کتابخانه ای و اینترنتی همچنین با تهیه، توزیع و جمع آوری پرسشنامه پژوهش، اطلاعات لازم به دست آمد از آزمون های آماری کولموگروف اسمیرنف، رگرسیون خطی ساده و چندگانه استفاده شده است نتایج به دست آمده از آزمون های فوق حاکی از وجود رابطه خطی بین متغیر مستقل و وابسته است، به این معنی که کاربرد مدیریت دانش مشتری سبب کسب مزیت رقابتی برای سازمان ها در تجارت الکترونیکی می شود.
کلیدواژه ها:
مدیریت دانش مشتری (CKM) ، مزیت رقابتی ، تجارت الکترونیکی ، رضایتمندی ، دانش مشتریان ، مزیت رقابتی در تجارت الکترونیکی (CAEC)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ECEC07_088 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/289303/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آقامیریان، بهمن و دری، بهروز،1392،کاربرد مدیریت دانش مشتری در کسب مزیت رقابتی سازمان ها در تجارت الکترونیکی،هفتمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی تجارت و اقتصاد الکترونیکی،تهران،https://civilica.com/doc/289303
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، آقامیریان، بهمن؛ بهروز دری)
برای بار دوم به بعد: (1392، آقامیریان؛ دری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عملکرد و جایگاه پیمانکاران در مدیریت پروژه ها با بهرگیری از تکنیک مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM
- کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در مهندسی عمران
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.