سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 571

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCNCA02_156

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

چکیده مقاله تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان

به منظور بررسی اثرات نسبت های مختلف امگا3 و 6 جیره غذایی بر عملکرد فراسنجه خونی تری گلیسرید مادیان در یک سیکل فحلی تعداد 16 راس مادیان نژاد عرب (سن بین 3 تا 9 سال و وزن 300 تا 500 کیلوگرم) در قالب یک طرح کاملا تصادفی در 4 تیمار و مجموعا 4 تکرار گروه بندی شدند. تیمارهای آزمایشی به ترتیب شامل : تیمار1، 40 گرم روغن ماهی/اسب/ روز. تیمار2، 40 گرم روغن آفتاب گردان/اسب/ روز. تیمار3، 20 گرم روغن ماهی و 20 گرم روغن آفتاب گردان/ اسب/ روز. و گروه 4؛ کنترل. آزمایش به مدت 40 روز به طول انجامید که جهت بررسی آبستنی، مادیان ها در طول سیکل اصلی کشش کردند. جهت بررسی تری گلیسرید در طول سیکل اصلی هر 5 روز از مادیان ها خون گیری بعد از 2 ساعت بعد از وعده غذایی صبح انجام گرفت که در همان روز نمونه ها جهت بررسی به آزمایشگاه فرستاده شد. بعد از بدست آوردن نتایج مشخص شد، استفاده از روغن ماهی باعث کاهش تری گلیسرید خون شده است و در گروهی که هیچ روغنی در جیره استفاده نشده است، میزان تری گلیسرید در طول آزمایش بیشتر شده است.

کلیدواژه های تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان:

مادیان ، روغن ماهی و آفتابگردان ، اسید های چرب ضروری ، تری گلیسرید

نویسندگان مقاله تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان

پویا پوررضای تبریزی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گروه علوم دامی، کرج، ایران

جعفر یدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، گروه دامپزشکی، ساوه،ایران

مهران فرهودی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گروه علوم دامپزشکی، کرج، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
چاشنی دل، ی.1389. مطالعه سطوح مختلف منبع اسید چرب n-3 ...
رحیمی، ش.1382.تغذیه مقایسه ای پرندگان. چاپ اول، انتشارات دانشگاه تربیت ...
Alparslan, G., M. Ozdogan. 2006. The effects of diet containing ...
Guivermau M., P. Barja .O.Roman. 1994.Clinical and experimental study on ...
Bart M _ J.P blond .1998. The potential for dietary ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان" توسط پویا پوررضای تبریزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گروه علوم دامی، کرج، ایران؛ جعفر یدی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، گروه دامپزشکی، ساوه،ایران؛ مهران فرهودی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گروه علوم دامپزشکی، کرج، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مادیان،روغن ماهی و آفتابگردان، اسید های چرب ضروری، تری گلیسرید هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 571 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثرات نسبت های مختلف امگا3 و 6 جیره غذایی بر عملکرد فراسنجه خونی تری گلیسرید مادیان در یک سیکل فحلی تعداد 16 راس مادیان نژاد عرب (سن بین 3 تا 9 سال و وزن 300 تا 500 کیلوگرم) در قالب یک طرح کاملا تصادفی در 4 تیمار و مجموعا 4 تکرار گروه بندی شدند. تیمارهای آزمایشی به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آفتابگردان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر نسبت های مختلف امگا 3 و امگا 2 جیره غذایی بر غلظت تری گلیسرید سرم در یک سیکل تولید مثلی مادیان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.