سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی
کد COI مقاله: FNSSRD03_123
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,237
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توانمندسازی زنان روستایی برای مشاغل خانگی
چکیده مقاله:
اشتغال زنان با توانمندی و توانمندسازی آنان عجین است به طوری که توانمندی های آنان پیشنیازی برای ورود به یک کسب و کار است در عین حال اشتغال و کسب و کار آنان راهکاری موثر جهت توانمندسازی این قشر محسوب می گردد. به عبارت دیگر خود اشتغالی زنان به توانمندسازی اقتصادی آنان انجامیده و از آسیب پذیری آنان می کاهد. لذا توانمندسازی زنان روستایی از طریق راهکار ها حمایتی، زمینه را برای بهبود کیفیت زندگی این قشر از این جامعه فراهم می سازد. لذا این پژوهش با هدف بررسی راهکار های موجود برای توانمندسازی زنان جهت ورود به مشاغل خانگی به عنوان یک گزینه مناسب برای اشتغال زنان و دختران روستایی صورت گرفته ست و بدین منظور به بررسی کتابخانه ای و مروری منابع و تحقیقات موجود در این زمینه پرداخته شده است. نتایج بررسی ها نشان داد که دولت از طرق مختلفی از جمله حمایت های مالی، حمایت زیرساختی، حمایت در زمینه بکارگیری فناوری، حمایت از برنامه های کارآموزی و آموزش های پیشرفته، حمایت ها نهاد ها و مراجع دولتی و قانون گذاری، حمایت بازاریابی و تحقیقات بازار و حمایت از طریق ایجاد خدمات مشاوره ای می تواند زنان را برای ورود به عرصه اشتغال و راه اندازی مشاغل خانگی توانمند سازد.
کلیدواژه ها:
توانمند سازي زنان، راهكار هاي حمايتي، زنان روستايي، مشاغل خانگي، كسب و كار هاي كوچك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/282228/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نادری مهدیی، کریم و وحدت مودب، هاجر،1393،توانمندسازی زنان روستایی برای مشاغل خانگی،سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی،همدان،،،https://civilica.com/doc/282228
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، نادری مهدیی، کریم؛ هاجر وحدت مودب)
برای بار دوم به بعد: (1393، نادری مهدیی؛ وحدت مودب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش مشارکت مردمی در مدیریت توسعه پایدار منطقه ای (نمونه موردی: بخش مرکزی شهرستان کرمان)
- بررسی نقش و جایگاه زنان روستایی در پیشبرد اقتصاد در استان آذربایجان شرقی
- مشاغل خانگی، کارآفرینی، سرمایه گذاری در روستا به منظور توسعه پایدار با کمک تعاون
- نقش مشاغل خانگی و اهمیت آن در توانمندسازی زنان روستایی
- اشتغال زنان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر استفاده از فناوری های GIS, GPS& RS در امنیت نقاط مرزی سیستان و بلوچستان
- توسعه سیاسی سیستان بین سالهای 1330 تا 1395 با تاکید بر توسعه فرهنگی و اجتماعی
- بررسی ابعاد و اعتبارسنجی پرسشنامه نقش فرهنگ در توسعه سیاسی سیستان با استفاده از روش تحلیل عاملی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.