سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CIVIL01_419
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 407
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه بین بافت تاریخی و چالشهای فرهنگی شهر تهران
چکیده مقاله:
یک بافت به ویژه بافت تاریخی، مجموعه ای فرهنگی است و شامل همه ارزشهای موجود جامعه می شود، که از آن میان، معماری تجسم یافته است تا این فرهنگ را به نمایش در آورد. انتظار میرود در یک جامعه با پیشینه کهن، به سبب وجود پیوندهای محکم اجتماعیو فرهنگی، چالشهای فرهنگی کمتر باشد. به منظور بررسی وضعیت بافت تاریخی و شناسایی چالشهای فرهنگی شهر تهران، 450 پرسشنامه در میان شهروندان مناطق 2و5و 11 و 22 توزیع و سپس با استفاده از آمار ناپارامتری و ضریب همبستگی پیرسون ارتباط متغیرهاتحلیل شده است. نتایج نشان داده است که میان متغیرهای بافت تاریخی و چالشهای فرهنگی در مناطق 2 و 22 رابطه مثبت و برای مناطق 5 و 11 رابطه منفی و غیر معنیداری وجود داشته است. برای شهر تهران نیز رابطه منفی و غیرمعنیداری بین بافت تاریخی و چالشهایفرهنگی به دست آمده است. بنابراین پیشنهاد میشود در راستای مدرن شدن و نوسازی بافتهای فرسوده، حفظ بافتهای تاریخی در اولویت قرار گیرد. وجود بافتهای تاریخی به سبب دارا بودن اصالت و ماهیت فرهنگی، ضمن ارتقاء امنیت روانی و فراهم آوردن بستر گردشگری، نقش مهمی در کاهش چالشها و تعارضات فرهنگی ایفا میکند
کلیدواژه ها:
بافت تاریخی، هویت فرهنگی، مناطق2و5و11و22تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/282090/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی، علی،1393،بررسی رابطه بین بافت تاریخی و چالشهای فرهنگی شهر تهران،همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری،گرگان،،،https://civilica.com/doc/282090
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، رحیمی، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، رحیمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بافت های تاریخی منطقه 12 شهر تهران، فرصتی ویژه برای بهبود گردشگری شهری
- حفظ هویت فرهنگی کالبد شهری از طریق احیای بافتهای تاریخی (نمونه موردی:مسیر تاریخی بازارچه قوام الدوله)
- تحلیل و ارزیابی بهسازی بافت فرسوده نمونه موردی پروژه نواب تهران
- بررسی تطبیقی وضعیت شاخص های شهر سالم در ایران و کشورهای توسعه یافته (نمونه مورد مطالعه: نقاط شهری ایران و کشورهای توسعه یافته)
- سوی سناریوی بدترین حالت ممکن: درسهایی که باید از زلزله و سونامی 11 مارچ ژاپن فراگرفت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.