سال انتشار: 1390
محل انتشار:
مجله چیلر و برج خنک کن، دوره: 2، شماره: 10
کد COI مقاله: JR_CCT-2-10_004
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 631
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله به کارگیری چیلر جذبی در سیستم تولید همزمان سرما، گرما و الکتریسیته
چکیده مقاله:
بهینه سازی انرژی به عنوان یک راهکار اساسی برای کاهش مصرف انرژی و نیز کاهش آلاینده های زیست محیطی در کشورهای پیشرفته دنیا مطرح شده است. امروزه این کشورها به بهینه سازی و مدیریت انرژی به عنوان یک منبع جدید انرژی می نگرند. در این میان کیی از مهمترین راهکارهای بهینه سازی انرژی انجام شده در تمامی این کشورها با هدف افزایش بازده تولید انرژی و استفاده بهینه از منابع سوخت با بازده کلی 75 تا 90 درصد، استفاده از سیستم های تولید همزمان سرما، گرما و الکتریسیته می باشد. فن آوریهای تولید همزمان برق و حرارت، برق و یا توان مکان کیی تولید نموده و حرارت اضافی را برای مصارف مختلف از جمله گرمایش و سرمایش به صورت قابل ملاحظه ای بازیافت می نماید. در این میان نقش چیلرهای جذبی به عنوان منابع تامین انرژی سرمایشی بسیار با اهمیت است. سیستم های تولید همزمان که به تولید انرژی الکتریکی در مقیاس های کوچک و در نزدیک محل مصرف پرداخته و بارهای سرمایشی و گرمایشی مورد نیاز را تامین می کنند، علاوه بر اینکه موجب کاهش اتلافات ناشی از توزیع و انتقال برق در شبکه می شوند موجب کاهش مصرف سوخت و در نتیجه کاهش آلودگی های زیست محیطی می گردنند. در این مقاله به بررسی نقش چیلرهای جذبی در سیستم های تولید پراکنده همزمان برق و حرارت پرداخته و نشان داده شده که صرفه جویی های حاصل از به کارگیری این سیستم ها با توجه به مصرف بالای انرژی های فسیلی در کشور و با عنایت به کاهش مصرف سوخت در کشور، موجب بازگشت هزینه سرمایه گذاری در کمتر از 6 سال شده و همچنین کاهش 50 درصدی مصرف سوخت را به همراه خواهد داشت.در این تحقیق ابتدا نیازهای انرژی کی مجموعه مسکونی بزرگ شامل انرژی الکتر کیی، سرمایش و گرمایش در تمام سال با کمک نرم افزار کریر انجام شده و سپس برای مجموعه مورد نظر کی طرح اولیه سیستم تولید همزمان ترسیم شده است. در ادامه با کمک نرم افزار EES تجهیزات سیستم تولید همزمان، اعم از موتور احتراق داخلی به عنوان محرک اولیه و منبع تولید انرژی الکتر کیی و همچنین بویلر بازیاب بخار و بویلر کمکی به منظور تامین بخار آب و نیز چیلر جذبی جهت تامین نیازهای سرمایشی مجموعه، مدلسازی شده است. در نهایت نیز با انجام بهینه سازی به کمک نرم افزار MATLAB اندازه بهینه تجهیزات ذکر شده در سیستم تولید همزمان به گونه ای محاسبه شده است که مجموع هزینه سالیانه سیستم بهینه باشد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_CCT-2-10_004 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/281222/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی علویجه، سعید و رضا پور، کامبیز و کرمی، رامین،1390،به کارگیری چیلر جذبی در سیستم تولید همزمان سرما، گرما و الکتریسیته،https://civilica.com/doc/281222
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، کریمی علویجه، سعید؛ کامبیز رضا پور و رامین کرمی)
برای بار دوم به بعد: (1390، کریمی علویجه؛ رضا پور و کرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- بهینه کردن ساز و کار انتقال نیرو در دو چرخه با تعدیل دامنه نوسانات گشتاورهای وارده بر محور چرخ زنجیر
- تحلیلی بر قابلیتهای طراحی در فرایند تحقیق و توسعه با استفاده از تکنیکهای کیفی «مطالعه موردی: طراحی یک شناور دریایی با استفاده از تکنیک گسترش کیفیت (QFD) در فرایند طراحی»
- نقش ERP در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.