سال انتشار: 1390
محل انتشار: فصلنامه زمین شناسی مهندسی، دوره: 5، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_JEG-5-2_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 392
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی شکست ذرات مصالح سنگ ریزه ای در آزمایش سه محوری
چکیده مقاله:
در همه مصالح سنگ ریزه ای بر اثر تنش های اعمالی زیاد، دانه ها شکسته می شوند. شکست دانه ها و خرد شدن آنها به دانه های کوچک تر باعث کاهش مقاومت برشی و افزایش تغییر شکل می شود. معمولاً شکست دانه ها که در آزمایش های سه محوری مشاهده می شود را با شاخص شکست مارسال، Bg، بیان می کنند. در این مقالع روشی برای محاسبه Bg در هر سطح از کرنش محوری در آزمایش های سه محوری ارائه می گردد. بدین منظور از اصل مینیمم انرژی Rowe استفاده می شود. پارامتر کلیدی در روش یاد شده برای محاسبه Bg، مقدار Øf ، زاویه اصطکاک مصالح بدون در نظر گرفتن اتساع و شکست ذرات است. بررسی ها و آزمایش های صورت گرفته نشان داد که Øf ، زاویه اصطکاک مصالح سنگ ریزه ای در تنش های محدود کننده موثر کمتر از 200kPa به شرط ایجاد شرایط حجم ثابت و در کرنش نظیر حالت حجم ثابت است. همچنین تغییرات نسبت انرژی شکست و فاکتور شکست مارسال با تنش محدود کننده در کرنش نظیر گسیختگی با رابطه خطی قابل ارائه است.
کلیدواژه ها:
مصالح سنگ ريزه اي، شكست دانه ها، سه محوري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/280883/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آقایی آرایی، عطا و سروش، عباس و هاشمی طباطبایی، سعید و قلندرزاده، عباس،1390،بررسی شکست ذرات مصالح سنگ ریزه ای در آزمایش سه محوری،،،،،https://civilica.com/doc/280883
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، آقایی آرایی، عطا؛ عباس سروش و سعید هاشمی طباطبایی و عباس قلندرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1390، آقایی آرایی؛ سروش و هاشمی طباطبایی و قلندرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کانی شناسی، ساخت و بافت و خاستگاه اندیس مس پیرمردان ، جنوب شاهرود، سمنان
- Groundwater Dams, A reliable approach for reducing drought effects in arid and semiarid regions
- بررسی توسعه کانی های رسی در واحد ماسه سنگی کرتاسه بالایی واقع در جنوب غرب قره قیه، شمال تبریز.
- فرسایش و رسوب در معادن روباز با مطالعه موردی بر معدن سرب و روی انگوران واقع در جنوب غرب زنجان.
- بررسی گسل و آسیب پذیری مناطق اطراف آن در برابر زلزله – نمونه موردی گسل میشو و روستاهای واقع بر مسیر آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.