بررسی مقاومسازی سازهها در برابر زلزله با نگرشی بر سبکسازی مطالعه موردی بتن سبک

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 552

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NTA01_184

تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393

چکیده مقاله:

ایران از جمله کشورهای زلزلهخیز جهان به شمار میرود و سالیانه زلزلههای زیادی در کشور ما به وقوع میپیوندد که باعث تلفات زیاد مالی و جانی شده است. یکی از راهکارهای مقاوم سازی در برابر زلزله سبک سازی سازه میباشد. خسارات وارده بر یک سازه در اثر تکانهای زلزله با وزن سازه مذبور رابطه مستقیمی دارد که به همین دلیل مهندسین طراح، ب ا در نظر گرفتن تاثیر غیرقابل انکار وزن سازه، در پی یافتن راهی برای کاهش آن هستند. در آنالیزسازه ها بارهای اعمال شده به سازه شامل بارهای مرده، زنده و زلزله بوده که یکی از راهکارها جهت کاهش بار وارد به المانهای سازه کاهش بار مرده سازهمیباشد که به تبع آن وزن سازه کاهش یافته و موجب سبک شدن سازه و ایمن شدن سازه مذبور در مقابل زلزله خواهد شد. از جمله مصالح جدیدی که جایگاه ویژه ای در ساخت و ساز عصر حاضر به ویژه در زمینه سبک سازی به خود اختصاص داده، بتن سبک میباشد که در سالیان اخیر به دلیل مزایای زیاد استفاده از آن، به عنوان مصالح سازه ای مهم تلقی شده و تقاضا برای استفاده از آن روز به روز در حال افزایش است. در پژوهش حاضر به بررسی و تحقیق بتن سبک و استفاده از آن به منظور سبک سازی سازهها پرداخته شده است.

نویسندگان

حامد باصر

دانش آموخته مهندسی عمران، موسسه آموزش عالی سراج تبریز، ایران

حانیه فرخادی زارع

دانشجوی مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران

غلامرضا خسرویان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشکده معماری، گروه معماری، تبریز، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :