بررسی تنوع زیستی تیره چلیپائیان Brassicaceae در شهرستان برخوار و میمه
محل انتشار: اولین همایش ملی محیط زیست
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 682
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISFPNU01_045
تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393
چکیده مقاله:
استان اصفهان با توجه به شرایط حاکم بر آن نظیر اقلیم های مختلف، واحدهای رویشی متفاوت، حضور رودخانه زاینده رود و آبراهه های متعدد، تپه های شنی روان و ساکن، حضور شوره زارهای مختلف و غیره از تنوع گونه ای بالایی برخوردار است به طوری که تاکنون بیش از 2000 گونه گیاهی در زیستگاه های مختلف این استان شناسایی و در منابع مختلف ذکر شده است. شهرستان برخوار ومیمه با وسعت 7372 کیلو متر مربع در شمال شهر اصفهان واقع شده است. آب و هوای این شهرستان نیمه بیابانی گرم و خشک در تابستان و آب و هوای سرد و خشک در زمستان می باشد. میزان بارندگی آن حدود 50 الی 200 میلی متر طی ده سال متغیر بوده است. این تحقیق به منظور بررسی پوشش گیاهی شهرستان برخوار و میمه انجام گرفت. کار جمع آوری نمونه های گیاهی طی فصل رویشی گیاهان تیره های مختلف انجام شد. در بررسی تنوع تیره چلیپائیان Brassicaceae در این منطقه مشخص شد که این تیره دارای 25 سرده و 40 گونه می باشد. بزرگ ترین سرده های این تیره در منطقه مورد مطالعه Alyssum ، Sisymbrium ، Lepidium ، Isatis ، Matthiola و Fibigia می باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
کتایون پورسخی
عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ، خوراسگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :