سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بازارهای محلی در روستاهای استان مازندران

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,338

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCRURALDEV01_166

تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393

چکیده مقاله بررسی بازارهای محلی در روستاهای استان مازندران

موضوع تحقیق بررسی بازارهای محلی روستائی دراستان مازندران می باشد مسأله اساسی شناسایی و شناخت ویژگی این بازارها و چگونگی ساماندهی و اثر بخشی بیشتر این گونه مکان ها بر وضعیت معیشتی و اقتصادی روستائیان بوده است.هدف اصلی این تحقیق ، بررسی بازارهای محلی از نظر فروشندگان و خریداران می باشد . در این بررسی از روش تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی (survey) بهره گرفته شده است . جامعه آماری شامل کلیه مراجعین به بازار (خریداران و فروشندگان) بوده که در سطح ۳۰ روستا در استان برگزار میگردد. نتایج تحقیق نشان می دهد بیش از پانزده نوع از واحدهای عرضه کالا و اجناس در بازارهای روستائی مشغول فعالیت هستند میانگین تقریبی درآمد ماهیانه فروشندگان از محل فروش کالا و اجناس در بازارهای محلی حدود ۵۳۰ هزار تومان بوده است . فصل ها و ماه های مناسب برای فروش کالا و اجناس به ترتیب پائیز (مهر و آبان) ، تابستان ( شهریور) ،زمستان (اسفند ) وبهار (خرداد)اعلام شده است کم شدن کار کشاورزی در فصول پائیز و زمستان ، شروع مدارس در ماه آخر تابستان و اوایل پائیز ،آغاز سال جدید، از عوامل مؤثر در این امر بوده اند . تنها ۲۱ درصد از خریداران محصولات تولیدی خود را به کاسبهای بازار محلی فروخته و یا در برخی موارد خود رأسا به فروش آن اقدام می نمودند . علل خرید کالا از بازار محلی ، ارزانی کالا و جور بودن اجناس ، نداشتن هزینه حمل و نقل ، نزدیکی به محل زندگی و کار عنوان شده است . تنوع کالا و قیمت تقریبا مناسب آن در بازارهای محلی از عمده تفاوت های آن با بازار شهری یا مغازه های روستا عنوان شده بود که بیش از ۹۰ درصد چنین عقیده ای داشتند.

کلیدواژه های بررسی بازارهای محلی در روستاهای استان مازندران:

بازار محلی بازار محلی روستائی فروشندگان کالا خریداران کالا واحد عرضه کالا و اجناس

نویسندگان مقاله بررسی بازارهای محلی در روستاهای استان مازندران

غلامرضا احمدی

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان مازندران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
خسروی، خسرو، جامعه شناسی روستائی ایران، ده مقاله، چاپ اول، ...
توجه، کامران و نوری زاده دهکردی، شیدا، بازارشناسی کشورهای اسلامی، ...
افسر کشمیری، بیژن، بازارهای هفتگی در شمال ایران، نامه علوم ...
فرانسیس مکنزی، سفرنامه شمال، گسترده، سال 1359, ...
خوش فر، غلامرضا، بازارهای هفتگی استان گلستان، معاونت ترویج و ...
دیوسالار، اسدالله، مطالعه و شناسایی بازارهای محلی در استان مازندران، ...
برآبادی، غلامحسین، بررسی وضعیت بازارهای هفتگی روستائی شهرهای استان مازندران(منطقه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بازارهای محلی در روستاهای استان مازندران" توسط غلامرضا احمدی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان مازندران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی توسعه روستایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازار محلی بازار محلی روستائی فروشندگان کالا خریداران کالا واحد عرضه کالا و اجناس هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2338 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که <p>موضوع تحقیق بررسی بازارهای محلی روستائی دراستان مازندران می باشد مسأله اساسی شناسایی و شناخت ویژگی این بازارها و چگونگی ساماندهی و اثر بخشی بیشتر این گونه مکان ها بر وضعیت معیشتی و اقتصادی روستائیان بوده است.هدف اصلی این تحقیق ، بررسی بازارهای محلی از نظر فروشندگان و خریداران می باشد . در این بررسی از روش تحقیق توصیفی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بازارهای محلی در روستاهای استان مازندران با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.