تاثیر بخاراسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه شلیل
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 599
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
FNCSF01_006
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
این تحقیق با هدف بررسی تاثیر استفاده از ماده طعم زای طبیعی (بخار اسید استیک) بر خصوصیات کمی، کیفی و حسی میوه شلیل (رقم کیوتا) در مقایسه با قارچ کش سنتزی بنومیل اجرا ر گدید. بدین منظور میوه ها پس از برداشت تحت تاثیر تیمار بخار اسیداستیک در غلظتهای صفر (شاهد)، 1/35، 2، 2/7، 4 و 5/30 درصد به مدت یکساعت قرارگرفتند . سپس خصوصیات کمی وکیفی (سفتی بافت، موادجامدمحلول درآب، اسیدقابل تیتر، درصدقند، درصدویتامین ث، درصدکاهش وزن و درصدآلودگی قارچی) و حسی (بافت، طعم ومزه و پذیرش کلی) میوه شلیل طی 45 روز نگهداری (دمای 1 ± درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90 تا 95 درصد) در مقایسه با قارچ کش بنومیل (غوطه وری به مدت 0/5 دقیقه در محلول 500 میلی گرم بر لیتر) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بخاردهی با محلول اسیداستیک 2/7 درصد باعث حفظ خصوصیات کمی، کیفی و حسی میوه شلیل شد و کارآیی آنها مشابه کارآیی تیمار میوه با قارچکش داشت.
نویسندگان
پروین شرایعی
استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش تحقیقات فنی و مهندسی
ابراهیم گنجی مقدم
استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :