سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
کد COI مقاله: GUPSD01_0872
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 421
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فرآیند شهرنشینی و تحول چشم انداز زراعی (مطالعه موردی: شهر مینودشت طی دوره 1336 تا 1389)
چکیده مقاله:
توسعه شهری در غالب موارد به زبان مرغوبترین اراضی کشاورزی می انجامد که در حاشیه شهر می تواند باعث تغییر کاربری اراضی و همچنین قطعه قطعه شدن بیش از حد اراضی داخل بافت و خارج از بافت گردد. این پژوهش به بررسی و تحلیل تغییر و تحول چشم انداز زراعی در حاشیه شهر مینو دشت طی سالهای 1336 تا 1389 می پردازد. روش پژوهش از نوع توصیفی- تحلیلی و تاریخی، شیوه گردآوری داده ها نیز از نوع میدانی و کتابخانه ای (عکس های هوایی و تصاویر م اهواره ای) و ابزار مورد استفاده نیز نرم افزار GIS می باشد. یافته های پژوهش نشان می دهد که از زمانی که شهر مینودشت به نقطه شهری تبدیل شده تحت تأثیر فرایندهای اقتصادی و اجتماعی به دست اندازی به اراضی زراعی پیرامون خود پرداخته که نتیجه این روند تغییر کاربری اراضی درجه منطقه به نفع کاربری ساخت و ساز می باشد و همچنین بهدلیل بورس بازی زمین و افزایش جمعیت اراضی حاشیه شهر به شدت قطعه قطعه شده و جهت فروش نیز این قطعات از کاربری زراعی ارج شده و به آیش اجتماعی تبدیل شده اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GUPSD01_0872 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/266509/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمانی، بیژن،1392،فرآیند شهرنشینی و تحول چشم انداز زراعی (مطالعه موردی: شهر مینودشت طی دوره 1336 تا 1389)،اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار،تهران،https://civilica.com/doc/266509
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، رحمانی، بیژن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1392، رحمانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.