توسعه پیاده راه ها در تهران به عنوان فضاهای انسان محور با استفاده از تکنیک SWOT (نمونه موردی: چهارراه ولی عصر (عج) سه راه جمهوری)
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,382
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GUPSD01_0419
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
حرکت پیاده قدیمی ترین و ضروری ترین شکل جابه جایی انسان در محیط است و پیاده روی هنوز مهمترین امکان برای مشاهده مکان ها و فعالیت ها و احساس شور و تحرک زندگی و کشف ارزش های نهفته در مسیر است. از این رو پیاده راه ها به تفکیک گونه های آن، می توانند تأثیرات متفاوتی را بر زندگی شهروندان به همراه داشته باشند. و چهره شهر بیشتر از طریق قدم زدن در فضای شهری احساس شود، جرا که هر گ ونه از پیاده راه ها با توجه به ماهیت خود پذیرای اقشار خاصی از شهروندان می باشند. در این پژوهش، ابتدا گونه های مختلف پیاده راه ها با توجه به ادبیات و مبانی نظری و تجربیات داخلی و جهانی در زمینه پیاده راه ها تبیین شده است. سپس در راستای افزایش فضاهای انسان محور به بررسی محور چهار راه ولی عصر- سه راه جمهوری تهران؛ می پردازیم. در نهایت به دنبال آن هستیم، با استفاده از تکنیک SWOT امکانات و محدودیت های این محور در تبدیل به مسیر پیاده را شناسایی و محور مورد نظر را تحت عنوان یکی از گونه های مختلف پیاده راه ها به عنوان محور پیاده معرفی کنیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی خاکساری رفسنجانی
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی
نائله نفر
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، واحد علوم و تحقیقات
نوید سعیدی رضوانی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :