سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مصالحه بین هزینه گرفتگی و هزینه تولید با استفاده از پخش بار بهینه چند تابع هدفه با امکان ورود و خروج واحدها

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 522

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISCEE16_080

تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393

چکیده مقاله مصالحه بین هزینه گرفتگی و هزینه تولید با استفاده از پخش بار بهینه چند تابع هدفه با امکان ورود و خروج واحدها

هرگونه گرفتگی در خطوط سیستم های قدرت در بازار برق موجب افزایش هزینه های تولید و در نتیجه افزایش قیمت برق می گردد. ضمن اینکه در چنین شرایطی در بعضی از شین های سیستم، قیمت حاشیه ای بالا رفته و منجر به بی عدالتی و ناکامل بودن بازار می گردد. لذا در این مقاله، الگوریتمی جدیدی پیشنهاد می شود که با انجام یک بخش با بهینه دو هدفه با امکان ورود و خروج واحدها، مصالحه ای بین هزینه ها یا قیمت تولید برق از یک طرف و میزان گرفتگی در خطوط سیستم از طرف دیگر صورت گیرد و در نهایت به کمک معیار تصمیم گیری فازی، دیسپچ مناسب ژنراتورها برای داشتن سطح مطلوبی از گرفتگی انتخاب می شود. با اعمال این الگوریتم، میزان هزینه گرفتگی در شبکه در ازای افزایش هزینه های کلی شبکه ناچیز می گردد. در نتیجه، رقابت در بازار منصفانه تر خواهد شد و امکان ایجاد قدرت بازار نیز کم می شود. به منظور ارزیابی الگوریتم پیشنهادی، این الگوریتم بر روی شبکه 14 شینه IEEE اعمال شده است.

کلیدواژه های مصالحه بین هزینه گرفتگی و هزینه تولید با استفاده از پخش بار بهینه چند تابع هدفه با امکان ورود و خروج واحدها:

گرفتگی خطوط ، پخش بار بهینه چندهدفه ، سطوح بهینه پرتو ، رقابت بازار و الگوریتم ژنتیک

نویسندگان مقاله مصالحه بین هزینه گرفتگی و هزینه تولید با استفاده از پخش بار بهینه چند تابع هدفه با امکان ورود و خروج واحدها

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ... [مقاله کنفرانسی]
شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ... [مقاله کنفرانسی]
Assessment of Transmission Congestion :ه [1] Hamoud G., Bradley I., ...
Gedra, T.W., :On Transmission Congestion and Pricing:, IEEE transaction on ...
Congestion Cost Calculation:, Joint International Conference ot [5] _ _ ...
UPEC 2004, Volume 1, 6-8 Sept. 2004 Page(s):422 - 426. ...
_ _ _ _ _ Conference on Intelligent Systems Application ...
Momoh J.A., El-Hawary M.E., and Adapa R., "A Review of ...
Momoh J.A., Koessler R.J., Bond M.S., Stott B., Sun D., ...
Issue 1, Feb 1997 Page(s): 444-455. ...
Milano F., Canizares C.A. and Conejo A.P., _ _ S ...
124 1.034 1.127 1.17 1.172 1.095 1.201 1.123 1.139 1.11 ...
166 1.166 1.132 1.161 1.005 1.105 1.096 1.113 1.167 1.197 ...
13 253.66 466.28 1.78 12.17 285.64 398.47 131.9 11 1.38 ...
16 532.45 359.96 437.18 394.67 117.15 167.21 199.28 23.12 47.8 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مصالحه بین هزینه گرفتگی و هزینه تولید با استفاده از پخش بار بهینه چند تابع هدفه با امکان ورود و خروج واحدها" توسط امیرسامان عربعلی؛ معین اقطاعی؛ محمدحسین سرپرنده؛ الهه واعظی زاده، شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گرفتگی خطوط، پخش بار بهینه چندهدفه، سطوح بهینه پرتو، رقابت بازار و الگوریتم ژنتیک هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 522 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هرگونه گرفتگی در خطوط سیستم های قدرت در بازار برق موجب افزایش هزینه های تولید و در نتیجه افزایش قیمت برق می گردد. ضمن اینکه در چنین شرایطی در بعضی از شین های سیستم، قیمت حاشیه ای بالا رفته و منجر به بی عدالتی و ناکامل بودن بازار می گردد. لذا در این مقاله، الگوریتمی جدیدی پیشنهاد می شود که ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مصالحه بین هزینه گرفتگی و هزینه تولید با استفاده از پخش بار بهینه چند تابع هدفه با امکان ورود و خروج واحدها با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.