بررسی تاثیر سیستم های مدیریت و کنترل مکانیزه ناوگان بر بهبود شاخص هایعملکردی سیستم های حمل و نقل عمومی (مطالعه مورد: شرکت واحداتوبوسرانی اصفهان)
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 711
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TTC13_335
تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393
چکیده مقاله:
این مقاله با هدف برسی تأثیر پیادهسازی سیستمهای مدیریت و کنترل مکانیزه ناوگان بر بهبود شاخصهای عملکردی سیستمهای حمل و نقل عمومی درون شهری تهیه و تدوین گردیده است. شرکت واحداتوبوسرانی اصفهان و حومه با همکاری ارگانهای مختلف شهرداری جهت تحقق اهداف مذکور مطالعات گستردهای را در خصوص پیادهسازی سیستمAVL و ایجاد مرکز مدیریت و نظارت مکانیزه ناوگان انجام داد و با توجه به نتایج بسیار مثبت آن در بهبود شاخصهای عملکردی اتوبوسرانی، خود را ملزم به بکارگیری این تکنولوژی نمود. این شرکت در سال 90 و برای اولین بار در سطح کشور حدود 50٪ ناوگان فعال خود را به سیستم AVL مجهز و تحت نظارت مکانیزه درآورد. این سیستم تأثیر قابل توجهای را در بهبود شاخصهای عملکردی داشته است. این شاخصها عبارتند از سرعت اتوبوس، تعداد سرویس، سر فاصله زمانی، زمان توقف در مبدآ و مقصد، زمان سوار و پیاده شدن مسافر، سرعت و بهنگامی ارتباط با راننده در موارد حاد، گزارشهای تقاضای سفر در ایستگاه که به صورت مستقیم و غیر مستقیم ارزیابی متوازن BSC در نظر گرفته شده ومورد محاسبه و تحلیل قرار میگیرد. این شاخصها به عنوان نمونه در خط 23 (میدان جمهوری اسلامی میدان انقلاب) مورد ارزیابی قرار گرفتهآند.
کلیدواژه ها:
سیستم مدیریت ناوگان ، سیستم مکان یاب اتوماتیک خودرو ، شاخص های عملکردی ، سیستمارزیابی متوازن ، خط 23 (میدان جمهوری اسلامی- میدان انقلاب)
نویسندگان
علیرضا آقاسی
مدیر مطالعات و برنامه ریزی، شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان، اصفهان، ایران
مجتبی آقاجری
کارشناس ارشد مطالعات و برنامه ریزی، شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان، اصفهان،
قدرت اختیاری
کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری و حمل و نقل، شهرداری اصفهان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :