ارزیابی میزان خطرات زیست محیطی در حمل و نقل هوایی در شهر تهران با استفاده از اندازهگیری شاخص نمرهدهی ریسک (در سالهای 1392-1391)
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 845
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TTC13_061
تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393
چکیده مقاله:
امروزه بهبود وضعیتهای حمل و نقل و سازگاری آنها با محیط زیست مورد توجه طراحان مدهای مختلف حمل و نقل قرار دارد و با استفاده از نتایجی که از وضعیتهای حاضر به دست میآورند در راستای کم کردن خطرات زیست محیطی ناشی از حمل و نقل تلاش میکنند و در بعضی موارد حتی الگوهای جدید را برای استفاده از مد خمل و نقلی مورد استفاده تعریف میکنند که بتواند در راستای کاهش خطرات زیست محیطی کمک کند. یکی از ضروریترین و اصلیترین مراحل برای افزایش سطح ایمنی در فرودگاه ها ارزیابی ریسک خطرات زیست محیطی است . این خطرات ممکن است در اثر خطاهای انسانی ای نقص تجهیزات بوجود آیند. ارزیابی فرآیند کلی میزان ریسک و تصمیمگیری در خصوص قابل پذیرش بودن آن میباشد. آلودگیهای زیست محیطی فرودگاه در جوامع و مناطق اطراف آن مشکلات جدی را برای صنعت هوانوردی و کاربریهای مسکونی اطراف آن ایجاد کرده است. در این تحلیل تلاش بر این است که بتوان با بررسی تأثیر آلودگیهای زیست محیطی با استفاه از ارزیابی مدیریت ریسک و اندازهگیری شاخص RON (نمره اولویت ریسک) در مورد عوامل مهم زیست محیطی در دو فرودگاه شهر تهران بتوان عوامل تأثیرگذار را بررسی کرده و در نواحی اطراف آن برای کاهش و تعیین میزان تأثیرگذاری آن راهکارهایی ارائه شود. در این حالت دو مورد از فرودگاههای شهر تهران را در نظر گرفته و نمونهای از اثرات زیست محیطی را از نظر میزان نمرهدهی در شاخص ریسک بدست امده از فرودگاه مورد بررسی قرار داده و این نتیجه از بررسیها به دست آمد که الودگی صوتی از نظر شاخص مورد بررسی بیشتر از دیگر عوامل زیست محیطی باید در نظر گرفته شود و راهکاری برای کاهش آن ارائه میگردد.
نویسندگان
علی منصور خاکی
استاد دانشگاه علم و صنعت ایران گروه مهندسی عمران
امیراسماعیل فروهید
دانشجوی دکتری مهندسی عمران - راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :