تنظیم بهینه پارامترها و مقایسه عملکرد پایدارسازی های PSS2Bو PSS3B در نیروگاه کاشان با استفاده از مدلسازی و تست های میدانی
محل انتشار: ششمین کنفرانس نیروگاههای برق
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 954
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPGC06_013
تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393
چکیده مقاله:
در این مقاله، مدل دینامیکی، تحلیل پایداری و پارامترهای مناسب برایسیستم PSS ، در نیروگاه کاشان ارائه گردیده است. سیستم تحریکنیروگاه کاشان از نوع استاتیکی، مدل UNITROL 6800 و ساختشرکت ABB است. پایدارساز قدرت موجود بر روی آن، قابلیت انتخابمیان PSS2B و PSS3B را دارا می باشد. در حال حاضر، PSS2B برایاین واحد انتخاب شده و پارامترهای آن تنظیم گردیده اند.برای تحلیل پایداری و دستیابی به پارامترهای بهینه PSS ، و مقایسهعملکرد PSS های 2B و 3B ، ابتدا یک مدل تک ماشینه از سیستمتحریک، ژنراتور و شبکه در نیروگاه کاشان، بر اساس مدل هفرون –فیلیپ، توسعه داده شده است. بر اساس آنالیز صورت گرفته در محیطMATLAB ، پارامترهای مناسب برای پایدارساز PSS3B طراحیگردیده است.نحوه عملکرد سیستم بر اساس دسته های مختلف پارامترها برای دوتیپ پایدارساز متفاوت ) PSS2B و PSS3B (، با انجام آزمایش هایعملی بر روی واحدهای نیروگاه کاشان، مورد بررسی قرار گرفته است. باتوجه به مشابهت توربین و ژنراتور واحدهای گازی نیروگاه کاشان بانیروگاه های دماوند، پرند، کرمان، کازرون، شیروان، جنوب اصفهان وسنندج، پاسخ های حاصل از پارامترهای پیشنهادی ANSALDO برایPSS3B در سیستم تحریک SILCOSTAT D در نیروگاه های یادشده، پارامترهای طراحی شده برای همین نوع از پایدارساز در اینمقاله، و پارامترهای ارایه شده برای PSS2B از طرف ABB ، موردمقایسه قرار گرفته است. نتایج تست های انجام شده، نشان دهنده آناست که پارامترهای طراحی شده در این مقاله، پاسخ های بهتری رانسبت به پارامترهای ارایه شده توسط ANSALDO و ABB درنیروگاه های فوق الذکر، ارائه می نماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدزمان جلویان
شرکت ساخت و بهره برداری انرژی نوین
حامد فراهت
پژوهشگاه نیرو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :