سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: MEAENRS01_279
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 492
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین الگوی بهینه کشت با اهداف توسعه پایدار و زیست محیطی در بخش کشاورزی (مطالعه موردی: محصولات زراعی شهرستان نجف آباد)
چکیده مقاله:
شرط زیربنایی توسعه، رشد تولیدات ملی است که این امر خود در گروه بهره برداری از ظرفیت های اقتصادی در ابعاد ملی و منطقه ای می باشد. بخش کشارزی در کشورهای در حال توسعه می تواند همچون کشورهای توسعه یافته بعنوان یک نیروی محرک موجب شکوفایی اقتصادی گردد. نظریه های توسعه ی اقتصادی بیان می کنند که زمانی می توان به توسعه پایدار دست یافت که بخش کشاورزی به عنوان موتور محرک اقتصاد ملی در بالاترین سطح کارایی خود قرار داشته باشد. از سوی دیگر فعالیت کشاورزی می تواند تأثیرات جانبی زیست محیطی را به همراه داشته باشد. بسیاری از تحلیل های اقتصادی تنها بر روی افزایش رفاه اقتصادی کشاورزان تأکید می کنند بدون اینکه به مسائل زیست محیطی توجهی داشته باشند. از این رو می توان گ فت یک مدیر همه سونگر و ک ارآمد، در زمینه انتخاب فعالیت های کشاورزی باید چندین هدف اعم از اقتصادی و زیست محیطی را در نظر داشته باشد. در پژوهش حاضر به منظور تعیین الگوی بهینه کشت در اراضی زراعی شهرستان نجف آباد واقع در زیرحوزه آبریز زاینده رود استان اصفهان، هدفهای متعددی نظیر افزایش بازده ناخالص برنامه ای محصولات، کاهش میزان مصرف آب، کودهای شیمیایی و سموم شیمیایی مدنظر قرار گرفت. پس از جمع آوری و پردازش داده های مورد نیاز از منابع گوناگون و مدل سازی، اهداف و مسئله پژوهش به کمک رهیافت چند معیاری برنامه ریزی آرمانی برای منطقه تدوین و به کمک بسته نرم افزاری win Qsb حل گردید. نتایج تحقیق نشان داد که می توان با استفاده از مدل برنامه ریزی آرمانی، به همه اهداف مورد نظر دست یافت و شرایط الگوی کشت را بهبود بخشید همچنین در الگوی بهینه از منابع و نهاده ها به نحو مطلوبتری بهره برداری می گردد.
کلیدواژه ها:
الگوی بهینه کشت، برنامه ریزی آزمانی، توسعه پایدار، محیط زیست، اصفهان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/253471/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عطایی، احمد و بذرافشان، مهسا و نظام الاسلامی، مسعود،1392،تعیین الگوی بهینه کشت با اهداف توسعه پایدار و زیست محیطی در بخش کشاورزی (مطالعه موردی: محصولات زراعی شهرستان نجف آباد)،اولین همایش ملی مهندسی ومدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/253471
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، عطایی، احمد؛ مهسا بذرافشان و مسعود نظام الاسلامی)
برای بار دوم به بعد: (1392، عطایی؛ بذرافشان و نظام الاسلامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اقتصادی اثرات ناشی از تغییرعوامل اقلیمی بر روی عملکرد گندم دیم (مطالعه موردی: مراغه)
- کاربرد یک روش بدون شبکه در مدلسازی جریان آب زیرزمین
- ارائه مدلی بر مبنای تحلیل پوششی داده ها و تئوری بازی ها برای رتبه بندی واحدها
- ماتریس کارایی متقاطع درمدلهای غیرشعاعی
- بررسی اثرات پایه کدوی کبالت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی طالبی گلخانه ای میرلا از طریق پیوند نیمانیم بعنوان یک روش ارگانیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده ازمکمل یُد در جیره دام های نشخوارکننده برای تولید شیر غنی شده با یُد: مقاله مروری
- تأثیر خاکپوش های زیستی در کنترل علف های هرز بوم نظام های کشاورزی پایدار
- نقش ویتامین B12 در متابولیسم و سلامت انسان و دام و افزایش غلظت آن در محصولات دامی با استفاده از مکمل های کبالت جیره: مقاله مروری
- تاثیر تغذیه با سطوح مازاد مکمل آلی سلنیوم بر غلظت برخی از مواد معدنی خون بره های نر کرمانی
- ارزیابی تولید محصولات دست ورزی شده ژنتیکی بر امنیت غذایی و آسیبهای بوم نظام های کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.