نقش عوامل مرتبط با ساخت وسازدر کاهش خطرپذیری زلزله (مطالعه موردی:شهرستان دورود)
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 561
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
INDM05_091
تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1393
چکیده مقاله:
روزجمعه یازدهم فروردین سال 1385 زمین لرزه ای با بزرگی حدود 6 در مقیاس امواج محلی ML دشت سیلاخور وشهرستان دورودرا لرزاند این زمین لرزه با پسلرزه های آسیب رسان فراوان همراه بود که منجر به آسیب بعضی از واحدهای مسکونی گردید در شهرستان درود تعداد محدودی از واحدها طی برنامه ای توسط شرکتهای مشاور مقاوم سازی و بهسازی شد چند سال بعد یعنی در روز 15 آبان ماه سال 1389 زمین لرزه ای به بزرگای 7/4 در مقیاس امواج محلی ML در شهرستان دورود به وقوع پیوست که بعضی از ساختمانها نیز مجددا دچار آسیب شد. در این مقاله پس از آسیب شناسی ساختمانهای مذکور به علل آسیب واحدها پرداخته می شود و به بررسی نقش شهرداری ،نظام مهندسی ، مردم وعوامل اجرایی در این آسیب ها وپیشنهاداتی جهت بهبود شرایط ساخت وساز ارائه میگردد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سهراب لک
کارشناسی ارشد سازه ومدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد دورود
احمد دالوند
کارشناسی ارشد مهندسی ومدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات واحد بروجردودانشجوی مرکز پژوهشکده سوانح طبیعی ایران
ایرج رسولان
استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :