سال انتشار: 1386
محل انتشار: پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ICEE15_098
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,543
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حدف نویز تصاویر با تابع آستانه گذاری وفقی و معیار SURE
چکیده مقاله:
آستانه گذاری ضرائب موجک را می توان مهمترین روش حذف نویز از تصاویر به حساب آورد. موفقیت در این روش، به انتخاب آستانه ی بهینه و همچنین آستانه گذار مناسب بستگی دارد . در این مقاله ابتدا با استفاده از روش آموزش گرادان نزولی و با کمک معیار SURE، مقادیر آستانه ی مناسب محاسبه شده است. این مقادیر در آستانه گذار غیر خطی و مشتق پذیر برای زیر باندهای مختلف موجک، در حذف نویز استفاده شده اند. نتایج آزمایش، کارایی اینروش را در مقایسه با روش های متداول امروزی به اثبات می رساند. پس از آن برای اولین بار، به اثر شکل آستانه گذار بجای مقدار آستانه ، درحذف نویز تصاویرپرداخته شده است. در این روش، مقدارپارامتر تغییر شکل استانه گذار نیز از طریق آموزش وفقی تنظیم می شود. این روش که از همان مقدار آستانه ی فراگیر استفاد ه می کند را می توان روش آستانه فراگیر تعمیم یافته نامید. نتایجح آزمایش ها کارایی این روش را نیز تایید می کند. علاوه بر آن، مقایسه ی روش یافتن آستانه ی بهینه با روش یافتن شکل مناسب استانه گذار ، این نکته را می رساند که مقدار آستانه، نسبت به شکل آستانه گذار تاثیر بسزاتری در نتایج حذف نویز دارد.
کلیدواژه ها:
تابع آستانه گذاري ، تبديل موجك ، حذف نويز از تصاوير ، معيار SURE
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25167/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصری، مهدی و نظام آبادی پور، حسین،1386،حدف نویز تصاویر با تابع آستانه گذاری وفقی و معیار SURE،پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/25167
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، نصری، مهدی؛ حسین نظام آبادی پور)
برای بار دوم به بعد: (1386، نصری؛ نظام آبادی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه ی نهان نگاری تصویر در تصویر با استفاده از سه روش کم اهمیت ترین بیت، تبدیل موجک گسسته و تجزیه مقدار منفرد
- فشرده سازی تصاویر دیجیتال به روش ترکیب تبدیل موجک و تبدیل بسته موجک
- بهبود اطلاعات با ادغام تصاویر بر اساس بسته موجک چندگانه آلپرت
- استگانوگرافی و معرفی و پیاده سازی یکی از روش های آن
- مقایسه الگوریتم های فرا ابتکاری برای حل مسایل بهینه سازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.