سال انتشار: 1386
محل انتشار: سومین کنفرانس مکانیک سنگ ایران
کد COI مقاله: IRMC03_184
زبان مقاله: انگلیسیمشاهده این مقاله: 2,152
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله MODELLING OF TUNNELS IN SQUEEZING ROCK
چکیده مقاله:
This paper discusses full face excavation for large size tunnels in a rock mass of very poor quality which exhibits squeezing behaviour. The interest stems from the increasing world-wide activities in conventional tunnelling in difficult ground conditions. Following a brief review of the modern technological developments associated with full face excavation of large size tunnels, where systematic reinforcement of both the working face and of the ground ahead of the advancing tunnel is required, the attention is posed on the use of the interactive geotechnical design approach with numerical modelling and performance monitoring being systematically adopted during excavation. It is shown that numerical modelling of tunnels in squeezing rock can be performed by using a time dependent constitutive law, with a careful simulation of the tunnel excavationconstruction sequence. The case study of the Saint Martin La Porte access tunnel of the Lyon-Turin Base tunnel, in the Carboniferous Formation, is taken as illustration.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRMC03_184 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25069/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Barla, and Bonini, and Debernardi, ,1386,MODELLING OF TUNNELS IN SQUEEZING ROCK,3rd Iranian Rock Mechanics Conference,Tehran,https://civilica.com/doc/25069
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386, Barla, ؛ Bonini and Debernardi)
برای بار دوم به بعد: (1386, Barla؛ Bonini and Debernardi)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل پایداری و پارامتری مغار سد بختیاری با نرم افزار 2phase
- تحلیل و مقایسه پایداری دهانه های نعل اسبی و دهانه ای شکل در تونل های حمل و نقل زیرزمینی با استفاده از نرم افزار FLAC (با مطالعه موردی تونل متروی اصفهان)
- تحلیل پایداری تونل انتقال آب چم شیر براساس روشهای عددی با استفاده از نرم افزار Phase2.0
- تحلیل پایداری تونل انتقال نیرو در شهر اصفهان با استفاده از نرم افزار Plaxis 2D
- تحلیل پایداری تونل انتقال آب کاشان گلاب با استفاده از مدلسازی عددی نرم افزار FLAC2D و مقایسه ضریب اطمینان بدست آمده روشهای تجربی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی توده ای جریان و شوری در سیستم رودخانه سد
- طراحی و تحلیل پایداری تونل های انحراف آب با روش های تجربی و عددی
- طرح مهار و دفع سیلاب پارس جنوبی در سایت اختر بازنگری فنی و اقتصادی طرح هندسی سدهای D۱ و D۲
- طرح مهار و دفع سیلاب منطقه ی پارس جنوبی
- بهبود عملکرد روش KNN در پیش بینی جریان ورودی به سد با استفاده از روش های هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.