ژئوتوریسم و اثرات آن در توسعه اقتصادی استان سیستان و بلوچستان
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 881
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TGES01_185
تاریخ نمایه سازی: 24 اردیبهشت 1393
چکیده مقاله:
گردشگری بیش از هر فعالیت اقتصادی و صنعتی دیگر در جهان موجب حرکت سرمایه ها شده است، مصارف و درآمدهای حاصل از جهانگردی به مراتب بیشتر و سریع تر از تولیدات ناخالص ملی و صادرات جهانی کالا و خدمات رشد می یابد. امروزه صنعت گردشگری پس از صنایع نفت و اتومبیل سازی به سومین صنعت درآمدزا تبدیل شده است و نقش بسیار مهمی در اشتغالزایی و درآمدزایی کشورها ایفا می کند. امروزه توسعه ی گردشگری در تمامی عرصه ها، چه در سطح ملی و منطقه ای و چه در سطح بین المللی مورد توجه برنامه ریزان دولتی و شرکت های خصوصی قرار گرفته است. بسیاری از کشورها به صورت فزاینده ای به این حقیقت پی برده اند که برای بهبود وضعیت اقتصادی خود باید ابتکار عمل به خرج دهند و در صدد یافتن راههای تازه ای برآیند رشد بی رویه و خودجوش گردشگری با اثرگذاری بر بنیان های اقتصادی، اثرات و پیامدهای اقتصادی گوناگونی را در پی داشته است. با توجه به تجربه موفق بسیاری از کشورها در زمینه ی رشد صنعت گردشگری و اهمیت آن در رشد و توسعه اقتصادی، هدف این مقاله شناسایی سایتها و عوارض زمین شناسی و اثرات اقتصادی توسعه ژئوتوریسم در استان سیستان و بلوچستان و ارائه راهکارهایی جهت توسعه ژئوتوریسم در استان سیستان و بلوچستان بوده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عباس ارغان
استادیار گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
ناهید اسمعیل زایی
دانشجوی دکتری رشته جغرافیا برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان عضو هیات گروه جغرافیای برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی و
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :