بررسی تاثیر مقادیر بذر و نسبت های کشت مخلوط گیاه ماشک با جو در عملکرد علوفه و نسبت برابری زمین در گیاه جو
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 571
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCASFT03_655
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
به منظور ارزیابی کشت مخلوط جو رقم آبیدر و ماشک مجاری یکساله به عنوان محصول علوفه ای در شرایط آب و هوایی خرم آباد این تحقیق در سال زراعی 1390-1389 به صورت کاشت پائیزه به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی در سه تکرار به مدت یکسال زراعی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی سراب چنگایی به اجرا درآمد . در این بررسی 2 تیمار تراکم با پنج سطح: برای ماشک مجاری ( 100و150و200و250و300 دانه در متر مربع ) و برای تیمار دوم نسبت های مختلف اختلاط دو گیاه در سه سطح ترکیب کاشت بودند که شامل M1: تک کشتی 100 % ماشک وM2=75 ماشک + 25 %جو و M3=50 جو+ 50 % ماشک بودند. جهت بررسی کمی علوفه در مرحله آغاز سنبله دهی جو اندازه گیری هایی انجام گرفت . عملکرد علوفه تر و خشک جو، ارتفاع گیاه جو ،نسبت برابری زمین برای وزن تر و خشک جو ، نسبت برابری زمین برای وزن تر و خشک مخلوط جو و ماشک مجاری اندازه گیری شد. نسبت کشت مخلوط 50 درصد ماشک + 50 درصد جو با تولید 8373 کیلوگرم در هکتار علوفه خشک و24/3تن در هکتار علوفه خشک دارای حداکثر علوفه تر و خشک برای گیاه جو بودند .حداکثر نسبت برابری زمین از تراکم 100 دانه در متر مربع برا ی علوفه خشک جو بدست آمد و حداکثر نسبت برابری زمین برای کشت مخلوط جو و ماشک(0/58 از نسبت اختلاط 50 درصد ماشک مجاری و 50 درصد جو بدست آمد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدعلی شاهرخی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
امین فرنیا
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
کریم خادمی
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :