ارائه روش جهت تنظیم بهینه پارامترهای کنترلی SVC به منظور بهبود پایداری نیروگاه بادی شامل ژنراتور القایی از دو سو تغذیه
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی برق اصفهان
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 784
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISFAHANELEC01_158
تاریخ نمایه سازی: 23 اسفند 1392
چکیده مقاله:
افزایش تقاضا و کمبود منابع انرژی منجر به رشد تکنولوژیهای جدیدی شده است که بخش چشمگیری در شکلگیری بازار انرژی در آینده دارد. در آینده نه چندان دور سیستمهای تولید پراکنده DG نقش مهمی در سیستمهای قدرت ایفا میکنند. ژنراتور های القایی از دو سو تغذیه DIFGS که از اجزای اصلی DG میباشد برده بود پایداری و قابلیت اطمینان سیستم قدرت تأثیر بسزایی دارند. هدف اصلی مقاله بهبود پایداری سیستم قدرت شامل این نوع ژنراتور ها در شرایط اغتشاش به کمک جبرانسازی استاتیکی توان راکتیو SVC میباشد. در این مقاله ابتدا روشی مناسب جهت انتخاب تابع هدف منظور حداقل کردن نوسانات ناشی از اغتشاش پیشنهاد میشود سپس تنظیم بهینه پارامترهای کنترل این SVC (به عنوان یک پایدار ساز نوسانات دینامیکی مناسب) توسط الگوریتم ژنتیکی در قالب یک بهینهسازی انجام خواهد شد. در انتها کارایی روش پیشنهادی برده بود پایداری دینامیکی سیستم قدرت و همچنین پایداری ولتاژ، توان و سرعت روتور ژن رفتارهای بعدی بررسی خواهد شد. این موضوع با بررسی و مقایسه نتایج در شرایط حضور و عدم حضور SVC در یک شبکه نمونه مورد ارزیابی و تحلیل قرار میگیرد. تمام مراحل شبیهسازی در بهینهسازی توسط نرمافزار مطلب MATLAB صورت میگیرد.
کلیدواژه ها:
الگوریتم ژنتیکی GA ، جداسازی استاتیی توان راکتیو SVC ، ژنراتور القایی از دو سو تغذیه DFIG ، شاخص مجموعه قدر مطلق انحرافات SADI
نویسندگان
مرتضی محمدی
گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
محسن کیتی زاده
استادیار گروه برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شیراز
علیرضا روستا
استادیار گروه برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :