شناسایی و تعیین گونه غالب علفهای هرز مزارع سویا در شهرستان کردکوی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 781
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CBIAU02_011
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
این مطالعه به منظور شناسایی فلور و تعیین گونه غالب علفهای هرز مزارع کلزا در شهرستان کردکوی واقع در استان گلستان طی سال زراعی 1٬390 - 1٬389 صورت گرفت. نمونهبرداری به روش w با استفاده از کارتهای 0/25 مترمربع و با در نظر گرفتن اثرات حاشیهای انجام شد سپس جمعیت علفهای هرز به تفکیک جنس و گونه در داخل هر کادر شمارش گردید. در این بررسی در مجموع 7 گونه علف هرز متعلق به 7 خانواده کیانی شناسایی شدند که خانوادههای Poaceae و Brassicaceae دیدار بیشترین فراوانی نسبی بودند. نتایج نشان داد که از میان علفهای هرز ظاهر شده در سطح مزارع 57% یک سال و 42% جز علفهای هرز چندسال بودند. همچنین 71%د علفهای هرز گزارش شده جز پهن برگ آن و 28% باقیمانده جزئ باریک برگان بودند. در این مطالعه مهمترین علف هرز باریک برگ مزارع سویا ، قیاق Lolium rigidum و مهمترین علف هرز پهن برگ تاج خروس وحشی Veronica persica گزارش گردید .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا ساوری نژاد
بخش تحقیقاتی گیاه پزشکی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان
لیلا حبیبیان
بخش تحقیقات گیاه پزشکی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان
عطیه صفر نژاد
بخش تحقیقات گیاه پزشکی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان ati۵۲_S@yahoo.com
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :