بررسی میزان قند، فیبر و خاکستر درمان گزو
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 932
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI21_661
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
گزو یکی از فرآورده های فرعی و با ارزش جنگل های بلوط غرب کشور به خصوص زاگرس شمالی با ویژگی های درمانی اس. گزو به صورت شهدی غلیظ در اثر فعالیت دو گونه شته بر روی برگ ها و شاخه های جوان بلوط به شکل بنم حاصل و در مجاورت هوا سخت و متبلور می شود. این فراورده تنها منحصر به مناطقی در ایران است و انحصار جهانی دارد. این فراورده در تولید مواد غذایی کم کالری به عنوان جایگزین قند کاربرد دارد و از منابع مهم فیبر محسوب میشود. در این پژوهش میزان قند بعد از هیدرولیز و فیبر و خاکستر مان گزو بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان دهنده میزان قند بعد از هیدرولیز 19/565%، فیبر 8/555% و خاکستر 20% بود. با توجه به نتایج گزو جایگزینی مناسب برای قند در تولید غذاهای هدفمند ارزیابی می شود.
نویسندگان
ارمغان سالم
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، باشگاه پژوهشگران جوان، آمل، ایران
محبت محبی
دانشیار، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، مشهد
سیداحمد شهیدی
مربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، گروه علوم و صنایع غذایی، آمل، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :