سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC10_198
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,674
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آزمایشگاهی روش هیدرومتالورژی جهت بازیاببی روی و منگنز از باتری های قلیایی مصرف شده
چکیده مقاله:
در این مقاله، آزمون های لیچینگ برای بازیابی روی و منگنز از باتری های مصرف شده آلکالاین ارائه می شود. روش بازیافت شامل مراحل زیر است: (1) جدا کردن مواد باتری مصرف شده از اجزای دیگر (تکه های آهن، پلاستیک و کاغذ) ، (2) آسیاب کردن مواد باتری ها به مظنور تولید پودر هموژن سیاه رنگ، (3) لیچینگ پودر در دو مرحله متوالی: لیچینگ خنثی با آب برای جدا کردن پتاسیم و تولید محلول KOH و لیچینگ اسیدی با اسید سولفوریک برای خارج کردن روی و منگنز از پودر، (4) ته نشینی انتخابی روی و منگنز با استفاده از محلول KOH تولید شده در مرحله لیچینگ خنثی. برای مرحله لیچینگ اسیدی دو روش مختلف (لیچینگ انتخابی روی ولیچینگ کامل) نسبت به متغیرهای عملیاتی شامل دما، غلظت اسید سولفوریک، غلظت آب اکسیژنه و نسبت جامد به مایع مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان میدهد که روش ارائه شده به لحاظ فنی ساده و انعطاف پذیر بوده و یک روش موثر برای جداسازی روی و منگنز می باشد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23438/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میروکیلی، مهدیس و رضوی، فاطمه السادات و روشن ضمیر، سوسن و ایکانی، محمدحسن،1384،بررسی آزمایشگاهی روش هیدرومتالورژی جهت بازیاببی روی و منگنز از باتری های قلیایی مصرف شده،دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/23438
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، میروکیلی، مهدیس؛ فاطمه السادات رضوی و سوسن روشن ضمیر و محمدحسن ایکانی)
برای بار دوم به بعد: (1384، میروکیلی؛ رضوی و روشن ضمیر و ایکانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی استقرار پروتون در ساختار چند ریختهای دی اکسید منگنز ومقایسه آنها با γ −MnO 2 در طول دشارژ باتری های قلیایی
- اثرجنس کاتد بر سنتز دی اکسید منگنز الکترولیتی
- مقایسه ی انواع باتری های ذخیره کننده ی انرژی جهت بهینه سازی شبکه های قدرت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.