سال انتشار: 1384
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت
کد COI مقاله: CQM06_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,484
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی قابلیت اطمینان واگنهای مولد برق
چکیده مقاله:
طراحی و توسعه سیستم ها از طریق فرآیندی بنام فرآیند مهندسی سیستم ها انجام می شوند و نیازمند کاربرد صحیح تلاش های علمی و مهندسی می باشد تا از اینکه محصول نهائی در سطح رضایتبخشی از کارکرد می باشد اطمینان حاصل گردد ( مرجع ۱ صفحه ۵۴۳ ). همین نکته در تعمیر و نگهداری نیز مصداق دارد . توجیه پذیر بودن کارکرد محصول ساخته یا تعمیر شد ه یا دستیابی به سطح رضایتبخشی از کارکرد آن بیانگر اینست که محصول تا زمان لازم بگونه ای که مورد نظر بوده و بصورتی مؤثر وکارا کار کند . پاسخگوئی به این مطلب بر عهده علم قابلیت اطمینان است . تنها راه مطمئن و دقیق بررسی و تعیین قابلیت اطمینان یک سیستم، اجرای آزم ایش طول عمر بر روی آن است . با این کار تجربی که معمولاً بصورت شبیه سازی شده یا در شرائط سخت آزمایشگاهی انجام می شــود می توان رفتار سیستم را شناخت . البته با شنـاسائی رفتار تک تک اجــزاء یک سیستم می توان در صورت شناسائی رابطه بین اجزاء ( مدلسازی سیستم ) و استف اده از روابط ریاضی حاکم بر سیستم، رفتار کل سیستم و قابلیت اطمینان آنرا تعیین نمود ( مرجع ۲ صفحه ۳۸ ). در این مقاله با استفاده از داده های واقعی خرابی ها و با استفاده از روابط قابلیت اطمینان، قابلیت اطمینان ( و توزیع تجمعی شکست ) واگنهای مولد برق مدلسازی شده اند . این مدل و فرآیند مدلسازی در عمل و در بسیاری از زمینه های کاربردی می تواند مورد استفاده قرار گیرد .
کلیدواژه ها:
تــابع قابلیت اطمینان R(t) ، تابع توزیع احتمال شکست ( توزیع تجمعی شکست ) F(t) ، تابع چگالی احتمال ƒ(t) ، تابع نرخ شکست λ(t) ، عمر طراحی R(tR) ، میـــانگین زمان تا خرابی MTTF ، تست فرضیه ، خط رگرسیون ، ضریب همبستگی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CQM06_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23174/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی باران، رسول،1384،مدلسازی قابلیت اطمینان واگنهای مولد برق،ششمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت،تهران،https://civilica.com/doc/23174
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، ابراهیمی باران، رسول؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، ابراهیمی باران؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- محاسبات قابلیت اطمینان سیستم قدرت یک سامانه نظامی: مطالعه موردی(1395)
- تعیین تابع قابلیت اطمینان تراکتورهای مسی فرگوسن 285 فعال در کشت و صنعت دعبل خزایی خوزستان(1389)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید آلفا سلولز با کیفیت بالا از لینتر پنبه
- امکان سنجی پتانسیل انرژی های تجدید پذیر در استان بوشهر
- طراحی آزمون های شتاب دهنده برای یک مخزن با فشار بالای کامپوزیتی با رویکرد ترکیبی معماری محصول و الزامات کارکردی
- فواید سیستمهای مدیریت دارایی های فیزیکی در یوتیلیتی ها
- پیشرانه الکتریکی زیردریایی با قابلیت اطمینان بالا و نویز پایین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.