سال انتشار: 1384
محل انتشار: همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی
کد COI مقاله: SCFDC01_061
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 6,351
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی زمان کاشت سیب زمینی در آذربایجان غربی و تاثیر سرمای بهاره در کاهش محصول
چکیده مقاله:
خاک یکی از مهمترین منابع طبیعی و زیر بنای کلیه فعالیت های کشاورزی است که حیات موجودات بستگی به نحوه بهره برداری از آن دارد، لذا شناخت پتانسیل تولید اراضی و اختصاص دادن آنها به بهترین و در عین حال پایدارترین سیستم بهره وری از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار است.
منطقه شمال غرب کشور دارای اراضی مستعد وسیعی برای کشت سیب زمینی با درجات مختلف تناسب تولید میباشد متوسط تولید محصول حدود 50 تن در هکتار میباشد. میزان تولید در هکتار از 30 الی 100 تن در دشتهای مختلف با خصوصیات متفاوت خاک و آب و هوائی متغیر می باشد. با توجه به این موضوع نیازهای این محصول از نظر اقلیمی خاکی باید مشخص گردد که فائو در سال 1991 این مهم را به انجام رسانده و اکنون میازن تولید در این استان با این روش بصورت علمی قابل پیش بینی است و فاکتورهای بازدارنده محیطی نیز در تولید محصول قابل شناسایی و در حد امکان قابل کنترل می باشد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCFDC01_061 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23121/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عماری، پرویز و قائمیان، نادر،1384،بررسی زمان کاشت سیب زمینی در آذربایجان غربی و تاثیر سرمای بهاره در کاهش محصول،همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی،یزد،https://civilica.com/doc/23121
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، عماری، پرویز؛ نادر قائمیان)
برای بار دوم به بعد: (1384، عماری؛ قائمیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- -گیری، ج. 1376. ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصولات زراعی ...
- مطالعارت خاکشناسی مناطق مختلف استان آذر بایجان غربی در مقیاسهای ...
- FAO. 1985. Guidelines: Land evaluation for irrigated agriculture. FAO soils ...
- Sys, C.E.Vanranst and J.Debaveye. 1991. Land evaluation. Part III: Crop ...
- USDA. 1998. Keys to soil taxonomy. Eight edition. USDA, Natural ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 1,054
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.