سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: HERIS01_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 572
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بدست آوردن ابعاد فرکتال در منطقه هریس
چکیده مقاله:
گستره اهر در چهارگوشه پلدشت ، از موقعیت ویژه ای به لحاظ تلاقی گسل ها ، افزایش انشعابات گسل تبریز و افزایش بعد فرکتالی پایانه های گسلی برخوردار است که از حیث مکانی شرایط لرزه خیزیمنطقه را تشدید نموده است. برای تحلیل جزئی و عددی پدیده گسلش و تنش وارد بر منطقه، تحلیل فرکتال ابزار مناسبی می باشد. هندسه فرکتال یکی از مهمترین روشهای ساختاری است که با تعیین بعدفرکتال ساختارهای خطی مثل گسلها و آبراهه ها می توان بسیاری از خصوصیات آنها مانند(عرض زون خرد شده، میزان جابه جایی گسل، شناسایی گسلهای پنهان و...) را تخمین زد. در این پژوهش سعی شده تا براساس محاسبه بعد فرکتالی برای گسلهای منطقه توزیع تنش زمین ساختی محاسبه و مکان های مسعد زمین لرزه های آتی در این نواحی معرفی شوند
کلیدواژه ها:
فرکتال، گسلش، توزیع تنش زمین ساختی، هریس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/230412/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فراست، نجمه و آریامنش، محمد،1391،بدست آوردن ابعاد فرکتال در منطقه هریس،همایش ملی آسیب شناسی وبرنامه ریزی اثرات زلزله 21 مرداد در استان آذربایجان شرقی،هریس،،،https://civilica.com/doc/230412
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، فراست، نجمه؛ محمد آریامنش)
برای بار دوم به بعد: (1391، فراست؛ آریامنش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.