طراحی و پیاده سازی یک مدار گرمایش القایی موثر به منظور آب بندی القایی
سال انتشار: 1404
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 40
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JIAE-22-1_013
تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1404
چکیده مقاله:
در صنایع غذایی، بهداشتی، شیمیایی و دارویی روش آببندی القایی یک روش خوب برای درزبندی درپوش ظروف است و در ماندگاری محصولات خیلی موثر است. حفظ تازگی محصولات و جلوگیری از ورود آلودگی به محصول طی مراحل جابجایی و فروش از مزایای آببندی درپوش محصولات است. هدف تحقیق حاضر طراحی و پیادهسازی سختافزاری یک مدار گرمایش القایی موثر و بهینه به منظور آببندی القایی است. این مدار دارای هزینه پیادهسازی کمی است، لذا سیستم پیشنهادی با ساختاری ساده و کارآرمد میتواند نیاز بازار این حوزه از فناوری را پوشش دهد. در اینجا تمرکز بر روی رونده پیادهسازی و نکات عملی در زمینه اجرای این مدار میباشد. مدار آببندی القایی پیشنهادی بر اساس تکنولوژی سوئیچینگ ولتاژ صفر برای راه اندازی ترانزیستورهای مدار کار میکند. در این ساختار با استفاده از سلفها و خازنهایی با جریان و ولتاژ قابل تحمل مناسب میتواند قدرت و فرکانس سیگنال خروجی اعمالی به سیمپیچ القا را برای کاربردهای مختلف تامین کند. استفاده از ترانزیستورهایی با قابلیت جریاندهی مناسب مدار را برای کارهایی که نیاز به اعمال میدانهای مغناطیسی قویتری دارند مناسب میسازد. همچنین سیمپیچ القایی دارای ساختاری بیضوی میباشد که آن را برای آببندی طیف وسیعای از بطریها با قطر درب ۵ میلیمتر تا ۱۳ سانتیمتر کارآمد میسازد. در ساختار ارائهشده فرکانس سیگنال خروجی در حدود ۳۱ کیلو هرتز میباشد که برای ایجاد جریان گردابی در فویل آلومنینم موجود در درب بطریها مناسب است. مدار پیشنهادی مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته و آببندی القایی قابل قبولی برای صنایع مختلفی دارد.
کلیدواژه ها:
Container lid sealing - Induction sealing - Multivibrator - Zero voltage switching. ، آب بندی درپوش ظروف - آب بندی القایی- مولتی ویبراتور- سوئیچینگ ولتاژ صفر.
نویسندگان
بهرام رشیدی
Ayatollah Boroujerdi University
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :