سال انتشار: 1392
محل انتشار:
سومین کنفرانس مدیریت انرژی و محیط زیست
کد COI مقاله: ENERGYCONF03_088
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 694
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی دینامیکی فرایند دشارژ در مخزن ذخیرهسازی گاز طبیعی جذب شده
چکیده مقاله:
گاز طبیعی به عنوان یک سوخت جایگزین در بخش حمل و نقل دارای مزایای زیست محیطی و اقتصادی زیادی است. روشهای موجود کنونی برای ذخیره سازی گاز دارای محدودیتهای فرایندی میباشند که مانع توسعه استفاده از این سوخت در وسایل نقلیه شده اند. در سالهای اخیر سیستم گاز طبیعی جذب شده به عنوان یک روش فشار پایین و ایمن برای ذخیره سازی گاز طبیعی مورد توجه قرار گرفته است.اما مشکلاتی بر سر راه عملی شدن این تکنولوژی وجود دارد که از جمله آنها تأثیر گرمای جذب بر روی ظرفیت تخلیه مخزن و کاهش آن است. در این مطالعه یک فرمولاسیون یک بعدی ناپایدار برای بررسی تأثیر گرمای جذب در نظر گرفته شده و با حل عددی معادلات حاصل، توزیع دما در بستر جاذب موجود در مخزن ارائه شده و با نتایج موجود در منابع مقایسه شده است. همچنین با بررسی تأثیر انرژی گرمایی دیواره مخزن و انتقال گرمای جابهجایی از محیط به دیواره مخزن بر روی کاهش افت دما در طول فرایند دشارژ، اهمیت استفاده از این منبع انرژی مهم برای بهبود این اثرات دمایی نشان داده شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ENERGYCONF03_088 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/225256/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مفرحی، مسعود و جعفریان، بنیامین و یوسفی، صاحبه،1392،مدلسازی دینامیکی فرایند دشارژ در مخزن ذخیرهسازی گاز طبیعی جذب شده،سومین کنفرانس مدیریت انرژی و محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/225256
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، مفرحی، مسعود؛ بنیامین جعفریان و صاحبه یوسفی)
برای بار دوم به بعد: (1392، مفرحی؛ جعفریان و یوسفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- M. Bastos-Neto, A. E. B. Torres, D. C. S. Azevedo, ...
- J. C. Santos, F. Marcondes, and J. M. Gurgel, "Performance ...
- S. C. Hirata, P. Coutob, L. G. Larac, and R. ...
- S. Ma, D. Sun, J. M. Simmons, C. D. Collier, ...
- J. P. B. Mota, A. E. Rodrigues, E. Satdjian, and ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نفت و آینده انرژی
- بررسی روشهای تنوع بخشی به منابع و افزایش اعتبارات تحقیقاتی با تاکید بر وزارت نیرو
- تجهیز بخش خصوصی برای پیشرفت تحقیق و توسعه در صنایع کشور (صنعت نمونه: صنعت آب و برق)
- شناسایی فناوری های مورد استفاده و قابل عرضه صنعت آب و برق راهگشای انتقال و توسعه فناوری
- بررسی میزان موفقیت تحقیقات در وزارت نیرو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- خبرنامه تحولات انرژی (۲۴) دوره دهم
- ماهنامه تحلیلی انرژی (۲۲) دوره دهم
- خبرنامه تحولات انرژی (۲۶) دوره دهم
- ماهنامه تحلیلی انرژی (۲۳) دوره دهم
- خبرنامه تحولات انرژی (۲۷) دوره دهم
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.