بررسی ریزساختار و سختی درز اتصال لحیمکاری آلومینیم/ مس با استفاده از آلیاژ پرکننده آلومینیم سیلسیم
محل انتشار: دومین همایش بین المللی و هفتمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 781
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMES07_010
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
اتصالات آلومینیوم/ مس به دلیل رسانایی بالای الکتریکی و حرارتی، به طور گستردهای در صنایع الکترونیک و مبدلهای حرارتی بکار میروند. وجود آلومینیوم دراین اتصالات باعث کاهش وزن و هزینه نهایی قطعه میشود. روشهای متنوعی از قبیل لحیمکاری سخت و نرم، جوشکاری اغتشاشی اصطکاکی، اتصال نفوذی وجوشکاری اولتراسونیک برای اتصال آلومینیوم به مس بکار میرود. در میان این روشها لحیمکاری سخت به دلیل سرعت تولید بالا، توانایی اتصال اشکال پیچیدهو قابلیت صنعتیسازی بیش از دیگر روشها مورد توجه قرار گرفته است. هدف از انجام این تحقیق اتصال آلومینیوم به مس به کمک آلیاژ پرکنندهAl-Siبه روش لحیمکاری در کوره است. ریزساختار درز اتصال با کمک میکروسکوپ الکترونی روبشیSEM( و میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین به منظور بررسی خواص مکانیکی اتصال، سختی نواحی اطراف درز اتصال اندازه- گیری شدعملیات لحیم کاری درمحدوده دمایی 600-620درجه سانتیگراد و زمان 20-06 دقیقه، تحت اتمسفر خنثی انجام شد. نتایج تجربی بدست آمده تشکیل دو نوع ترکیب بین فلزیCuAl2 و 2 Cu3Al در نزدیکی فصل مشترک مس و درز اتصال را نشان میدهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم یارویسی
کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران
علی محمد هادیان
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :