تاثیر پلیمر مصنوعی در کنترل فرسایشبادی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 578
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DESERTWETLAND03_685
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
فرسایش بادی یکی از پدیده هایی است که باعث تخریب اراضی در مناطق خشک و نیمه خشک شده و چالشی جدی در برابرتولید پایدار و مدیریت اراضی کشاورزی محسوب می شود. شدت فرسایش به سرعت باد و ویژگی های خاک بستگی دارد. اگرچهدر سال های اخیر استفاده از مواد پلیمری مصنوعی به منظور بهبود پایداری ساختمان و تثبیت خاک مورد توجه قرار گرفته است اما در انتخاب یک پلیمر به عنوان تثبیت کننده خاک در برابر فرسایش بادی ، کارآیی و دوام آن در برابر عوامل محیطی و اثرات زیست محیطی آن می بایستی دقت شود. به این منظور دو خاک زراعی و ماسه ای با اثر ماده پلیمری در تونل بادی مورد آزمایشقرار گرفت و پساز بررسی نتایج با نمونه های تیمار شده مشاهده شد که بین شاهد و تیمارهای مورد آزمایشدر تونل باد(سرعت 28 متر بر ثانیه) اختلاف معنی داری مشاهده شد به طوریکه درخاک تیمار شده با ماده ی پلیمری میزان فرسایش بادی در خاک ماسه ای به صفر و در خاک زراعی تا 80 درصد کاهش یافت
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نسرین دارمی زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد شناسایی و مبارزه با علفهای هرز
عمادالدین نجفی
کارشناسارشد شناسایی و مبارزه با علفهایهرز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :