سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_177
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,414
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه و بررسی سیستمهای هیبریدی در جداسازی آزئوتروپهای آبی آلی
چکیده مقاله:
صنایع شیمیایی و پالایشی در بین صنایع تولیدی بزرگترین مصرف کننده انرژی میباشد. در این میان جداسازی و تخلیص به کمک تقطیر بزرگترین سهم را در مصرف انرژی داراس (60% از مصرف انرژی درون کارخانههای صنایع شیمیایی و پالایشی مربوط به فرایندهای جداسازی است که 95% آن به تقطیر اختصاص دارد). تقطیر مخلوطهای آزئوتروپ و چگونگی غلبه بر آن (شکستن آزئوتروپ، Azeotrope Breaking)، دستیابی به روشهای جداسازی صرفهجو در انرژی و افزایش بازده ترمودینامیکی کم ستون های تقطیر از چالش های مهم پیش رو در این زمینه هستند. یکی از انواع جداسازیهای صورت گرفته به کمک تقطیر، تفکیک مخلوطهای آزئوتروپ آلی آبی است (مانند مخلوط آب با اتانول،ایزوپروپانول و هیدروکربنهای اکسیژندار شده که معمولا با آب مخلوط آزئوتروپ تشکیل میدهند). در این مقاله با ذکر روشهای سنتی تقطیر آزئوتروپ و پیشرفتهای صورت گرفته در بهینه کردن آن، به مطالعه و بررسی سیستمهای هیبریدی نوظهور در این زمینه پرداخته میشود. این روش ترکیبی است از تقطیر با بکارگیری فناوریهای دیگر از قبیل فناوریهای رو به رشد جذب سطحی، استخراج مایع مایع و غشاها.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_177 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22272/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مقدسی، عبدالرضا و سنایی پور، حمیدرضا،1385،مطالعه و بررسی سیستمهای هیبریدی در جداسازی آزئوتروپهای آبی آلی،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22272
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، مقدسی، عبدالرضا؛ حمیدرضا سنایی پور)
برای بار دوم به بعد: (1385، مقدسی؛ سنایی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناخت علم کامپوزیت و انواع آن و بررسی نقش این ماده مهم در صنعت کشور ایران
- مدلسازی، بهینه سازی و شبیه سازی واحد تولید متانول با برنامه Hysys
- بررسی ساخت کامپوزیت چوب پلاستیک با استفاده از گونه پالونیا
- کاربرد نانو ذره گرافن در ساخت سلول های خورشیدی پلیمری
- نانو کامپوزیت ها و کاربرد آنها بعنوان مواد ترمیمی دندان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.