سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_158
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,224
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه بر روشهای مختلف فرازآوری مصنوعی به منظور انتخاب روش بهینه
چکیده مقاله:
در ابتدای استخراج نفت از مخزن، نفت می تواند تحت فشار طبیعی مخزن در ستون چاه حرکت کرده و خود را با سطح برساند به این عمل جریان یافتن طبیعی (Natural Flow) میگویند و میتواند سالها ادامه پیدا کند. امّا هنگامی که به مرور زمان این فشار افت میکند، نیاز به یکسری تجهیزات و راهکارهای جدید جهت ارسال نفت به سطح پدید میآید. در این مرحله از روشهای ازدیاد برداشت (Enhanced Oil Recovery) استفاده میشود. اما پس از مدتی از برداشت که شامل نفت، گاز و آب میباشد، مقدار آب تولیدی افزایش مییابد، ازدیاد مقدار آب نهایتا سبب پدید آمدن نیاز به تکنیکهای پیشرفتهتری که به بالا آوردن مصنوعی (Artificaila Lift) معروف میباشد در اپدیدمی آورد. فرازآوری مصنوعی امروزه به دو صورت کلی استفاده از پمپهای درون چاهی و استفاده از عملیات فرازآوری با گاز تقسیم میشود. و در چاههایی که دارای عمر بیشتری می باشند مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله مقایسهای بین دو روش فوقالذکر به منظور شناخت روش بهینه انجام گرفته است و در نهایت در یک چاه مفروض واقع در میدان نفتی سلمان هر دو روش به لحاظ چگونگی تغییر فشار و سرعت برداشت بررسی شده است. در این میدان از متد فرازآوری مصنوعی در چاهها جهت برداشت استفاده میشود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_158 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22253/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اژدری تفتی، سمیه و وفایی سفتی، محسن و نادری، حسن،1385،مطالعه بر روشهای مختلف فرازآوری مصنوعی به منظور انتخاب روش بهینه،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22253
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، اژدری تفتی، سمیه؛ محسن وفایی سفتی و حسن نادری)
برای بار دوم به بعد: (1385، اژدری تفتی؛ وفایی سفتی و نادری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی عملکرد پمپ درون چاهی شناور در یکی از چاه های میدان نفت یپارس
- مطالعه موردی شبیه سازی عملیات فرازآوری با گاز در یکی از چاه های جنوب ایران
- بررسی روشهای فرازآوری مصنوعی در مخازن هیدروکربنی و انتخاب بهینهترین روش با استفاده از شبیه سازی
- مقایسه پمپ های میله ای مکشی SRP با پمپ های ESP و PCP
- بررسی تاثیر پمپ های SRP و ESP بر روی تعدادی از چاه های مخزن بنگستانی یکی از میادین جنوب غربی ایران به کمک نرم افزار Pipesim
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.