سال انتشار: 1392
محل انتشار:
پنجمین همایش مبدل های گرمایی
کد COI مقاله: MOBADDEL05_021
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 943
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین مشخصات ترموهیدرولیکی مبدل حرارتی فورگو
چکیده مقاله:
مبدل های حرارتی فورگو از نوع مبدل های حرارتی فشرده بوده و در سیستم های خنک کننده خشک غیر مستقیم هلر کاربرد دارند. این سیستم های خنک کننده به صورت سیکل بسته کار می کنند و باعث هدر رفتن آب و ایجاد آلودگی گرمایی در محیط زیست نمی شوند از آنجا که شرایط آب و هوایی کشور عمدتا خشک و نیمه بیابانی و مسئله کمبود آب در اکثر نواحی کشور وجود دارد این سیستم ها می توانند بیشترین کاربرد را داشته باشند. از طرف دیگر هزینه سرمایه گذاری این سیستم ها کسر قابل توجهی از یک نیروگاه بوده و همچنین طراحی آنها اثری مستقیم بر بازدهی تولید نیروگاه دارند از این رو نیاز است تا این سیستم ها هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ فنی مورد مطالعه قرار گیرند. در مقاله حاضر مبدل فورگو توسط نرم افزار محاسبات سیالاتی مدل شده و ضرایب افت فشار و انتقال حرارت بر اساس سرعت ورودی هوا محاسبه شده است. معادلات حاکم با استفاده از روش حجم محدود و بگارگیری الگوریتم simple برای جریان سه بعدی و غیر قابل تراکم حل شده است. جریان سیال آرام و رینولدز بین 540 و 7565 می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MOBADDEL05_021 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/220989/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فولادی فرد، نرگس و طالبی، شهرام،1392،تعیین مشخصات ترموهیدرولیکی مبدل حرارتی فورگو،پنجمین همایش مبدل های گرمایی،تهران،https://civilica.com/doc/220989
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، فولادی فرد، نرگس؛ شهرام طالبی)
برای بار دوم به بعد: (1392، فولادی فرد؛ طالبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- .The Heller System. (1984). EGI, Budapest. ...
- . Jin-Sheng Leu, Min-Sheng Liu, Jane -Sunn Liaw, Chi-Chuan Wang, ...
- .C.C.Wang, Y.p.Chang, K.U.Chi, Y.J. Chang, _ study _ non-redirection louver ...
- .Frank P. Incropera. David P. Dewitt, Theodore L. Bergman, and ...
- . El-Wakil, M. M. (1985). Power Plant Technology. McGraw-Hil ...
- .The Heller System. (1984). EGI, Budapest. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- دستاوردهای شرکت بوتان تغییر مبدل جهت دستیابی به راندمان حرارتی مطلوب
- عایق های حرارتی سیلیکات کلسیم
- ارزیابی استفاده بهینه از سنگ های طبیعی در زیباسازی و سالم سازی شهرها و روستاهای کشور و اثرات آنها در پیشگیری از به هدر رفتن انرژی
- اولویت بندی مصرف و تخصیص گازطبیعی با رویکردفازی در حوزه علمی پژوهش عملیاتی
- مدیریت تله های بخار در شرکت پالایش نفت اصفهان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره یارانه انرژی در ایران (۲ . تصویر مصرف برق در بخش خانگی)
- درباره یارانه انرژی در ایران (۳ . تصویر مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی)
- درباره یارانه انرژی در ایران (۷ . تصویر مصرف حامل های انرژی در بخش حمل ونقل)
- بررسی ، بازنگری و پیشنهاد نسخه جدید آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.