مدیریت کودفسفره با تلقیح بذورتوسط قارچهای میکوریز درزراعت ذرت
محل انتشار: دوازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 511
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NABATAT12_1091
تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1392
چکیده مقاله:
به منظور بررسی مدیریت تلفیقی کودفسفره درزراعت ذرت با تلقیح بذورتوسط قارچهای میکوریزا ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی باسه تکرار درسال زراعی 89-90 درایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی میاندواب اجرا شد تیمارهای ازمایشی شامل 3سطح میکوریزا عدم تلقیح با میکوریزا و تلقیح با سویه های میکوریزا G.mosseice G.intraradices و 4سطح عدم کاربرد 33درصد و 67درصد و 100درصد کودسوپرفسفات تریپل توصیه شده ازبراساس نتایج ازمون تجزیه خاک بود نتایج نشان داد کاربرد سویه های میکوریزا و کودفسفره برروی صفات تعداددانه دربلال وزن هزاردانه عملکرددانه و عملکردبیولوژیک معنی دار بود کاربرد سویه G. mosseice باتولید وزن هزاردانه 413/9 گرم توانسته میزان این صفت را نسبت به شاهد بدون میکوریز و بدون فسفرحدود 29درصد افزایش دهد تلقیح بذروبا سویه های میکوریزاتعداددانه دربلال نسبت به شاهد بدون میکوریز و بدون فسفرحدود 12/5درصد افزایش یافت بیشترین عملکرددانه ازبذورتلقیح شده با سویه های میکوریزا همراه با 67درصد کودفسفره بدست امد که نسبت به تیمارشاهد عملکرددانه 48درصد بهبود نشان داد با افزایش مصرف فسفرعملکردبیولوژیک نسبت به شاهد افزایش و بیشترین مقدار آن ازکاربرد 67درصد کودفسفره توصیه شده بدست امد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
روح اله پشتواره
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
بهرام میرشکاری
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
سلیمان محمدی
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی
کامران انوری
کارشناس ذرت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :