سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: ICTM02_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,341
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات بکارگیری تجارت الکترونیکی در شرکتهای و متوسط کشور
چکیده مقاله:
تجارت الکترونیکی به عنوان یک فناوری به شرکت های کوچک و متوسط (SME) اجازه رقابت در مقابل همتاهای بزرگتر شان را خواهد داد. تحقیق نشان داده است که مزایای مهم و قابل توجهی پیش روی SME هایی است که در عرصه تجارت الکترونیکی وارد شده اند. در میان این مزایا می توان به کاهش هزینه ها، افزایش فروش و توانایی برای دستیابی به یک بازار جهانی اشاره کرد.
در این کار تحقیقی دلایل اصلی استفاده از تجارت الکترونیکی توسط شرکت های کوچک و متوسط، مزایا و معایب قبول تجارت الکترونیکی و موانع بر سر راه تحقق آن در ایران مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
چگونگی قبول و استفاده از تجارت الکترونیکی در این گونه شرکتها به ویژگی های تجاری آنها باز می گردد به گونه ای که به یک راه حل خاص تجارت الکترونیکی که برای همه مناسب باشد. مشکل خواهد بود. لازم است شرکتهای کوچک و متوسط در زمینه مزایای تجارت الکترونیکی و چگونگی بهره گیری از آن آموزش داده شوند. زیرا این نوع فناوری هنوز توسط برخی از این گونه شرکتها نامناسب تلقی می شود.
کلیدواژه ها:
شركتهاي كوچك و متوسط ، تجارت الكترونيكي ، فناوري اطلاعات ، آمادگي الكترونيكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21807/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فتحیان، محمد و ابراهیمی، مسیح،1385،بررسی اثرات بکارگیری تجارت الکترونیکی در شرکتهای و متوسط کشور،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات،تهران،،،https://civilica.com/doc/21807
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، فتحیان، محمد؛ مسیح ابراهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1385، فتحیان؛ ابراهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.