سال انتشار: 1378
محل انتشار: دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC02_064
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,359
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحقیقات در خدمت صادرات
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر به واسطه نوسانات شدید قیمت نفت در بازارهای جهانی و رشد سریع جمعیت در ایران، دولت بیش از گذشته توجه خود را به صادرات غیر نفتی معطوف کرده است. هدف کلی دولت از این توجه تامین ارز لازم برای تحقق اهداف توسعه اقتصادی اجتماعی است.
با مراجعه به آمار صادرات غیر نفتی ایران در گمرک و مقایسه آن با میزان پیش بینی شده در برنامه پنج ساله دوم توسعه اقتصادی اجتماعی، تحقق اهداف دراین بخش در حدود 71/8 درصد ثبت شده است که کسر مبلغی معادل 6/711 میلیارد دلار را در طول سال های 73 لغایت 77 نشان می دهد. به عبارت دیگر واضح است که کشور برای دستیابی به اهداف صادراتی حداقل تعیین شده در برنامه دچار معضل است، چرا؟
برای یافتن پاسخ سوال فوق خاطر نشان می شود که امروزه اهمیت کیفیت به عنوان ابزاری مهم برای کسب موفقیت های صادراتی در سطح بین المللی بر هیچ کس پوشیده نیستت و مشاهده می شود که امروز استفاده از ابزارها و سیستم های کیفیتی از قبیل سیستم های مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ISO 9000 امری ضروری و بلکه اجتناب ناپذیر شده است. از انجایی که بر هیچ یک از کارشناسان و دست اندرکاران امر صادرات پوشیده نسیت که مسئله کیفیت همواره نقطه ضعفی در صادرات کشور بوه و از سوی مشتریان بالقوه، علت روی گردانی از خرید بیشتر کالاهای ایرانی اعلام شد است.لذا با توجه به دلیل فوق توجه به امر کیفیت بسیار حیاتی است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC02_064 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21688/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدوی، سیدسعید و میرفصیحی، سیدناصر،1378،تحقیقات در خدمت صادرات،دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21688
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1378، مهدوی، سیدسعید؛ سیدناصر میرفصیحی)
برای بار دوم به بعد: (1378، مهدوی؛ میرفصیحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش تحقیق و پژوهش در افزایش صادرات محصولات
- فرصت سازی از شرایط تحریم (با رویکرد حمایت از تولید ملی با تأکید بر نقش بهره وری عوامل تولید، فناوری اطلاعات وارتباطات و سرمایه گذاری مستقیم خارجی در جهت توسعه ی صادرات غیرنفتی ایران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگاهی اجمالی به مقوله تحقیقات در برنامه اول و دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور
- بررسی تطبیقی سیاست های علوم و فن آوری در نوزده کشور صنعتی و تازه صنعتی شده
- نقش تحقیقات در توسعه
- توسعه یا تلاش برای همسانی
- محل و نقش تحقیق و توسعه در صادرات و توسعه اقتصادی / تکنولوژیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.