سال انتشار: 1378
محل انتشار: دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC02_010
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,547
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازشناسی رفتاری محیط های سازمانی تحقیق و توسعه با استفاده از نظریه بی نظمی (Chaos Theory)
چکیده مقاله:
تلاش های پژوهشی برای درک بهتر پدیده های اجتماعی با استفاده ازنظریه بی نظمی (Chaos Theory) در دو دهه اخیر، گسترش چشمگیری داشته است. این تلاش ها در پی موفقیت های این نظریه در توجیه برخی پدیده های تجربی آغاز شد و با شکست استفاده از مدلهای خطی در تحلیل و توجیه وقایع پیچیده اقتصادی – اجتماعی در نیمه دوم قرن بیستم، به روش غالب تبدیل گشت. در محیط های تحقیق و توسعه، ویژگی هایی وجود داررد که آنها را برای ارزیابی و تحلیل با این نگرش، مناسب می سازد. برخی از این ویژگی ها جنبه عام داشته و مشخصه عموم سازمان های اجتماعی هستند و بعضی دیگر، اختصاص به محیط های سازمانی تحقیق و توسعه دارند. اینمقاله با برشماری این ویژگی ها وشناسایی شباهت آن با خصوصیات بسیاری سیستم های غیر خطی که به صورت موفقیت امیزی با استفاده از نظریه بی نظمی مورد تحلیل و مطالعه قرار گرفته اند نشان می دهد که سیستم های تحقیق و توسعه، نامزد مناسبی برای بررسی توسط این نظریه هستند. این نوشتار ضمن بررسی اجزای سیستم های تحقیق و توسعه و مکانیزم تعامل این اجزاء با یکدیگر، با استفاده از رهیافت نظریه بی نظمی بر آن است تا راهکارهایی را برای مدیریت بهینه این سازمان ها طرح نماید.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC02_010 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21635/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حامدی، محسن،1378،بازشناسی رفتاری محیط های سازمانی تحقیق و توسعه با استفاده از نظریه بی نظمی (Chaos Theory)،دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21635
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1378، حامدی، محسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1378، حامدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- استیفن ویگینز، «جهان بینظم و بحران در تئوریها و مدیریت ...
- بایزید مردوخی، «تغییرپذیری مفهوم تکنولوژی در فرآیند توسعه»، مجموعه مقالات ...
- _ T.J. Tenebaum, "Shifting Paradigms: From Newton to Chaos", Organizational ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جوانگرایی در ساختار دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین
- نقش آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- دانشگاه اسلامی از منظر قران و حدیث
- تبیین جایگاه زن و خانواده در تحقق دانشگاه آرمانی
- تنظیم هرم سرمایه اجتماعی لازمه بهبود عملکرد دانشگاه های ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقا سلامت نظام اداری و مقابله با فساد» (اعاده شده از شورای نگهبان)
- بررسی پیامدهای بند «ج» مصوبه دوازدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۱۷ / ۴ / ۱۳۹۷ و مصوبه هفدهمین جلسه شورا در تاریخ ۲۶ / ۱۲ / ۱۳۹۷ بر نظام آموزش فنی وحرفه ای کشور
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.