سال انتشار: 1380
محل انتشار: سومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC03_040
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,458
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک مدل ریاضی جهت ازیابی شاخص های موثر در کارایی مراکز تحقیق و توسعه ایران
چکیده مقاله:
امروزه درکشور رسیدن به وضعیت توسعه یافتگی بعنوان هدف اول صحبتها و برنامه ریزیها مطرح می شود. توسعه نیازمند یک تحول بنیانی در اساس و زیر ساختهای یک جامعه است، چنین تحولی نیز، خود پیشاپیش به سیاستگزاری ، اولویت بندی، دور اندیشی و در نهایت برنامه ریزی اصولی و جامع مبتنی بر نیازهای جامعه وابسته است. تجربه کشورهای توسعه یافته نشان میدهد . بها دادن جدی به تحقیق و توسعه بعنوان سیاست کاربردی چنین تحولی بسیار موثر بوده است. برای انجام تحقیق و توسعه در این کشورها ساختار مراکز R&D طراحی و ایجاد شده اند مراکزی که جلوداران رشد و توسعه ملی کشورها بوده اند و کارایی آنها نسبت مستقیم با فرایند توسعه یافتگی ملتها داشته است. در کارایی این مراکز شاخص نیروی انسانی، بودجه، دسترسی به دانش فنی، مدیریت و … موثر بوده اند.
دراین مقاله سعی شده است با بررسی تاثیر شاخصهای موثر بر کارآیی مراکز تحقیق و توسعه کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، مقایسه تطبیقی بین این مراکز با مراکز مشابه در ایران ارائه شود و بصورت مستدل نقاط ضعف و قوت مراکز تحقیق و توسعه کشور تجزیه و تحلیل شوند، دوازده مشکل و نقطه ضعف اساسی استخراج و راهکارهایی جهت کاهش آنها ارائه گردند.
ضمنا تاکید مقاله بر این نکته است که فعالیت در زمینه تحقیق و توسعه نمی تواند و نباید بطور همه جانبه در قلمرو دولت باقی بماند، تجربه نشان داده است که دولتها به رغم سعی و کوشش فراوان خود در شرایط انحصاری شدن مراکز تحقیق و توسعه ناموفق بوده اند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC03_040 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21614/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آیت، محمدقاسم و سرقینی، جعفر و امیرافشاری، مهدی،1380،ارائه یک مدل ریاضی جهت ازیابی شاخص های موثر در کارایی مراکز تحقیق و توسعه ایران،سومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21614
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، آیت، محمدقاسم؛ جعفر سرقینی و مهدی امیرافشاری)
برای بار دوم به بعد: (1380، آیت؛ سرقینی و امیرافشاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- آیست، محمدقاسم و امیرافشاری، مهدی. تجزیه و تحلیل مشکلات مراکز ...
- آیت، محمدقاسم و امیرافشاری، مهدی. بررسی تطبیقی عملکرد مراکز تحقیقاتی ...
- Todaro. M. "Econonnic Developnent in the third world". Longman, Publication. ...
- Bost Vorth. D. L.. Vilson. R. and Alisoni Young, "Research ...
- National since Foundation. "Patteruns of R&D Resources", Report No.74-304, washington ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کانی شناسی نهشته های بوکسیتی پیراشکفت و مقایسه آن با کانساربوکسیت جاجرم
- برسی توانایی جذب عناصر سنگین توسط گل قرمز معدن پوکسیت جاجرم
- بررسی فرآیندهای آهن زدائی از سیلیس مورد مصرف در صنایع شیشه
- تعیین تابع شکست و تابع انتخاب کانسنگ فسفات اسفوردی توسط نرم افزار BFDS در آسیای میله ای
- نقش سرسختی ذهنی در پیش بینی عملکرد ورزشی تکواندوکاران نخبه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
- شبیه سازی جریان همراه با کاویتاسیون جزئی حول هندسه استوانه ای به روش مخلوط همگن و مدل آشفتگی RSM و بررسی اثر تحدب و تقعر بدنه استوانه
- تحلیل عددی جریان کاویتاسیون جزئی حول هندسه استوانه ای با پیشانی مختلف به روش مخلوط همگن و مدل آشفتگی RSM و بررسی اثر سوراخ در کاویتاتور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.