سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_067
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,457
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مراکز رشد فناوری اطلاعات و نقش آنها در توسعه شرکت های کوچک و متوسط (SMEs)
چکیده مقاله:
اشتغال درکشورهای در حال توسعه و پر جمعیت ، از جمله مسائل مهم و اساسی می باشد که تمام جوانب و ارکان جامعه را تحت پوشش قرار می دهد. تفکر و تعقل در این مقوله و انجام تحقیقات و پژوهش منجر به ارائه راهکارهای اجرایی برای مقابله با این معضل می گردد. کارآفرینان و دانش آموختگان، بخش مهمی از بیکاران را شامل می شوند که بعضا فاقد امکانات و سرمایه کافی برای تحمل ریسک دوران ابتدائی ایجاد اشتغال و خود اشتغالی می باشند. بحث مراکز رشد در دو، سه دهه گذشته درکشورهای مختلف از چند زاویه مورد بحث قرار گرفته است یکی از دیدگاه ها ، توسعه و سرعت بخشی به نوآوری بوده است که منجر به ایجاد یک مجموعه از شرکت های کوچک ومتوسط شده است. شرکتهای کوچک و متوسط مبتنی بر فناوری هستند و این زمینه ای برای کار آفرینی ایجاد کرده و در کنار آن اشتغال نیز به وجود آمده است. دراین مقاله پس از معرفی مراکز رشد و ویژگی های آنها، به بررسی چالشها و راهکارهای توسعه آنها پرداخته ایم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_067 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21477/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری نژاد، اسماعیل و یزدیان، علی و دسترنج ممقانی، نسرین و علیدوست، آزاده،1382،مراکز رشد فناوری اطلاعات و نقش آنها در توسعه شرکت های کوچک و متوسط (SMEs)،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21477
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، حیدری نژاد، اسماعیل؛ علی یزدیان و نسرین دسترنج ممقانی و آزاده علیدوست)
برای بار دوم به بعد: (1382، حیدری نژاد؛ یزدیان و دسترنج ممقانی و علیدوست)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشکیل سلول و طراحی چیدمان در سیستم های تولید سلولی
- اولویت بندی روش سرمایه گذاری با استفاده از رویکرد ترکیبی AHP- TOPSIS درسازمان بورس
- شناسایی عوامل موثر در ایجاد شبکه های نوآوری مشارکتی در شرکتهای مستقر در پارک علم وفناوری دانشگاههای تهران
- انتخاب بهترین تامین کننده جهت برونسپاری با استفاده از روش AHP و TOPSIS به منظور بهبود محصول نهایی تولید شده توسط خودروسازان داخلی
- ارائه الگوریتم های فرا ابتکاری برای حل مسائل زمانبندی پروژه چند هدفه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.