سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_024
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,038
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اهمیت ثبت و تحلیل پتنت برای موسسات تحقیقات صنعتی
چکیده مقاله:
در دنیای شدیدا رقابتی امروز، تکنولوژی به مهمترین مزیت رقابتی شرکتها و کشورها تبدیل شده است. این مزیت عمدتا ناشی از ماهیت انحصاری تکنولوژی است. در چنین شرایطی، اطلاعات تکنولوژی را می توان جوهره تکنولوژی نامید، زیرا مطلوبیت تکنولوژی را اطلاعات تعیین می کند. (بر خلاف دیگر کالاهای فیزیکی که ساختار و محتوای آنها ، عوامل تعیین کننده مطلوبیتشان است).
رقابت تکنولوژی ، اقتضاء می کند که از این اطلاعات به دقت محافظت شود تا بتوان ازآنها در مسیر کسب ارزش افزوده اقتصادی و تحقق اهداف استراتژیک استفاده کرد. یکی از ابزارهای بسیار مهم در این راه، ثبت این اطلاعات در قالب پتنت است.
از سوی دیگر، بانکهای اطلاعاتی پتنت، یکی از مهمترین ، به روز ترین و کاملترین مراجع اطلاعات تکنولوژی است که امکان استخراج اطلاعات ارزشمند استراتژیک ، رقابتی و فنی از آنها وجود دارد.
در این مقاله، ضمن تاکید بر اهمیت مالکیتهای معنوی در عصر انقلاب تکنولوژی، سیستم پتنت و ساختار اطلاعاتی هر پتنت معرفی می گردد. اما ضرورت توجه موسسات تحقیقات صنعتی کشور به ثبت و تحلیل پتنت، نکته ای است که این مقاله در صدد اثبات آن است. بدین منظور به فرصتها و منافع این موسسات از ثبت و تحلیل پتنت، استناد خواهد شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_024 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21435/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری، سیدکامران،1382،اهمیت ثبت و تحلیل پتنت برای موسسات تحقیقات صنعتی،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21435
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، باقری، سیدکامران؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، باقری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد تامین کنندگان صنایع قطعه سازی در فرآیند مدیریت زنجیره تامین به کمک تکنیک هایAHPو TOPSIS
- انتخاب و سنجش عملکرد سیستم برنامهریزی منابع سازمانی در صنعت بانکداری با استفاده از تحلیل پوششیداده ها
- شبیه سازی روشهای زمانبندی نگهداری و تعمیرات در سیستمهای سری توسط نرم افزار ARENA و اولویتبندی سیاست ها
- انتخاب استراتژی بهینه نگهداری و تعمیرات با استفاده ا روش تصمیم گیری چند معیاره PROMETHE II
- ارایه یک مدل ریاضی نوین برای طراحی چیدمان چند طبقه در سیستم تولید سلولی پویا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شرط اسقاط خیار تدلیس در نظام حقوقی ایران و فقه امامیه
- مطالعه تحلیلی ماهیت حقوقی قراردادهای اجاره به شرط تملیک و جایگاه قانونی آن
- نقش سازمانهای دولتی در پیشگیری از فساد در ایران
- بررسی تآثیر حقوق شهروندی بر حریم خصوصی
- مسئولیت بین المللی ناشی از تخریب محیط زیست در جنگ سوریه و عراق
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.