سیستم CDMA-GFDM چندکاربره در ارتباط فراسو و فروسو
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 109
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JIAE-21-3_004
تاریخ نمایه سازی: 28 آبان 1403
چکیده مقاله:
یک راهکار موثر برای مقابله با فرکانسگزینی کانالهای مخابراتی در دهه گذشته استفاده از سیستمهای چندحاملی است. یکی از سیستمهای چندحاملی که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، مالتیپلکس تقسیم فرکانسی تعمیمیافته (GFDM) است. GFDM به دلیل استفاده از فیلتر الگو به خوبی محلیسازی شده و همچنین طول پیشوند چرخشی (CP) کوتاه، در کانالهای مخابراتی با فرکانسگزینی و تغییرات زمانی شدید کارایی بسیار مناسبی را با نرخ قابل قبول بدست میآورد. از طرف دیگر یک راه برای دستیابی به چندگانگی فرکانسی و جلوگیری از تداخل در سیستمهای چندکاربره استفاده از تکنیک دسترسی چندگانه تقسیم کد (CDMA) است. در این مقاله سیستم انتقال دادهای نوین بر مبنای ترکیب GFDM و CDMA در یک شبکه چندکاربره پیشنهاد شده است. ساختاری جدید برای فرستنده و گیرنده سیستم پیشنهادی CDMA-GFDM چندکاربره در ارتباط فراسو و فروسو ارائه میشود. نتایج شبیهسازیها نشان میدهد که سیستم پیشنهادی از نظر احتمال خطای بیت (BER) بر سیستم GFDM معمول در ارتباط فراسو و فروسو غلبه میکند و کارایی بسیار بهتری را بدست میآورد. در شبیهسازیها خواهیم دید که در کانال مخابراتی با نمایه تاخیر توان (PDP) Pedestrian A، برای SNRهای ۱۰ و ۲۰ dB، به ترتیب حدود ۱.۶ و ۸۰ برابر بهبود BER در مقایسه با GFDM متداول حاصل میشود. همچنین برای کانال Pedestrian B در همین SNRها به ترتیب حداقل ۱.۶ و ۱۳۰ برابر کاهش BER خواهیم داشت.
کلیدواژه ها:
Generalized Frequency Division Multiplexing ، Code Division Multiple Access ، Uplink ، Downlink ، Multi-user. ، مالتی پلکس تقسیم فرکانسی تعمیم یافته ، دسترسی چندگانه تقسیم کد ، فراسو ، فروسو ، سیستم های چندکاربره.
نویسندگان
سید محمد جواد عسگری طباطبائی
Department of Electrical Engineering, Faculty of Engineering, University of Torbat Heydarieh
فرید صمصامی خداداد
Faculty of Engineering Technology, Amol University of Special Modern Technologies
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :